project A

Mijn strijd tegen anorexia

Weet nog niks…#braincracking

| 20 Comments

Vorige logje tiepte ik dat de huisarts er weer achteraan zou gaan maar tot op heden weet ik nog niks…en ja ik ga achteruit, in een rap tempo, weegschaal daalt snel en het vocht wat ik vast hield is nergens meer te bekennen. Vorige week was mijn kalium 3.0 en de rest weer crap, een suikerwaarde van 2.4 word je ook niet happy van πŸ™

Probeer te levelen met het kalium en de voeding. eet zo bijna geen rijst en pasta en aardappels meer want koolhydraten are killing me!! groente, vlees tot daar aan toe. Brood eet ik al maanden niet meer en de zalm wraps waar ik geen pijn van kreeg beginnen nu ook om te slaan….wat blijft er over dan? ja uhh die nutri flesjes maar ook die drink ik amper!! Paar maanden geleden dronk ik er rustig 7 aΒ  8 weg en dan snachts nam ik er ook nog 2 maar daar doet ik niet meer.

Slapen gaat de ene nacht goed en de andere niet alleen juichen hoef ik niet want als ik er snachts niet uit ben geweest dan gaat ik smorgens met opstaan wel ff door een hel die de hele dag aan duurt en dan heb ik negen van de tien keer ook nog eens een klote nacht.

Dusssss ik was op de ladder geklommen, weer, en ben er weer heel hard vanaf gepleurd. Maar opgeven? nee nog steeds niet al zie ik soms door de bomen het bos niet meer en zeker niet als ik mijn crashes smorgens met opstaan heb, dat is gewoon nightmare want ja uhh onze 2 grietjes moet ik ook wakker maken en broodje maken en ff gezellie mee kletsen voordat ze naar school gaan. Nu snappen ze het wel maar het hoort niet en ik wil het niet.

Het weer word warmer en ja dan heb ik last van de warmte hahaaha, wil dolgraag lekker in de tuin bakken maar vlieg meestal na 10 minuten al weer gillend naar binnen ….beetje zonde he.

Dus ja…hoe gaat het met je rach? KUT, maar ik kan nog lachen en soms genieten πŸ˜‰

Ik was een week lang mijn imac kwijt en dat miste ik, merk gewoon dat ik als ik energie heb genoeg rommel op de pc, en dat viel weg en dan verveel je je en dan ga je nadenken, en dat nadenken is wel goed hoor maar je word er niet happy van. HebΒ  mezelf de vraag weer gesteld of ik weer een nieuwe plan de campagne moet gaan opzetten maar die gedachten word meestal weer snel de kop ingedrukt omdat ik al aan een arts denk niet goed word maar ben bang dat ik daar dalijk echt niet onderuit kom πŸ˜‰

Het is nu weer bedtijd, 19.16, even snel een logje tiepen dacht ik dat red ik nog wel maar voel de bui al weer hangen dus run baby run!!
My Love

20 Comments

 1. Ik vind het toch zo kut he voor je! Je hebt die wilskracht en je hebt er zo weinig aan, want de ziekte is bijna te sterk voor je! Waarom kan dit niet naar een zware crimineel gaan, en heb jij dit… Heel veel sterkte!!!

 2. Heftig om te lezen Rach. Ik heb zo veel bewondering voor je, dat je ondanks alle shit probeert door te zetten en zo lief bent voor je meiden. Je bent een kanjer!!

 3. Ik denk wel eens he, er zal toch wel IEMAND op de wereld zijn die jou zou moeten kunnen helpen Rach? Echt vervelend dat Ursula toen niks voor je kon betekenen, en dat de dokter het nu ook laat afweten. Maar super goed dat je niet opgeeft! Jammer alleen dat er nog niet echt een lichtpuntje is. Heel veel sterkte iig <3

 4. Ik hoop zo erg dat niets jou eronder krijgt. Heel goed van je dat je door blijft vechten.
  Ik duim met je mee, dat je de ladder weer mag beklimmen en er eens niet af dondert.

 5. Ik ben een beetje bang dat het een kwestie is van dagen als ik je zo zie… Want dit gaat wel heeel erg hard? Waarom geen voeding dmv een infuus of een second opinion in het buitenland? wat gaan ze doen en wie? Ze kunnen je toch niet zomaar dood laten gaan? Kun je uitleggen of dit nu echt de anorexia is of dat het de gevolgen zijn ervan? Ik vind het erg naar voor je… Maar als je wilt blijven vechten zorg dat je het aller aller beste krijgt!!!

  • je zal dan wat stukken op de site niet gelezen hebben πŸ˜‰ infuus gaat niet omdat mijn aderen op klappen staan en och we hebben al alles uit de kast getrokken πŸ˜‰

 6. Ow en ik bedoel dit liefdevol want ik gun je zo een ontzettend mooi leven met je gezin! Je bent een prachtige vrouw en dit kan toch niet zomaar gebeuren? Dat vind ik zo erg…

 7. Tpv voeding kan ook via je slagader of hele grote aders…en thuis… De ervaring die ik daarmee heb is heel positief.. Het kan enorm helpen om je lichaam weer in conditie te brengen en zelfs blijvend zijn er mensen die dit doen… Ik kan het je echt aanraden!

 8. En wat nu? Wat zijn de opties? Zijn ze er?

 9. Dus het blijft een kwestie van tijd πŸ™

 10. Ik vind t vreselijk om uberhaupt te moeten denken..maar ik vrees het ergst.

 11. Ik denk dat je hier niets aan hebt, aangezien je al 189734 dingen hebt geprobeerd, maar ik zeg het toch even. In de Viva van deze week stond een interview met een vrouw die verslaafd was aan laxeerpillen en daardoor werkten haar darmen niet meer goed en had ze altijd hele erge buikpijn. Maar sinds kort heeft ze een pil die nieuw is op de markt, en ervoor moet zorgen dat haar dikke darm weer goed gaat werken. Ik dacht gelijk aan jou, misschien het proberen waard?

 12. VERVLOEKTE anna,
  Jij hebt gewonnen Rachel ligt op haar sterfbed… tot hier en NIET VERDER!

  GECONDOLEERD,
  helaas heeft ze haar strijd verloren.
  Ze laat twee jonge dochters en een echtgenoot achter.
  Ik wens je gezin en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.
  RUST IN VREDE.

  Dit mag niet gebeuren! Lieve Rachel
  VECHTEN!
  VERDOMME VECHT DIT KAN JE WINNEN!

  nog een dag voor je gezin het ‘normale’ huishouden voeren, zal ze geen fuck schelen als jij in de grond ligt en die tijd had kunnen gebruiken om te vechten

 13. Ik ben stil Rachel, heel stil. Ik kan en wil niet alles tegelijk lezen maar… pff. Wat een hel waar jij in verkeerd, Hoe moeilijk moet het zijn om dit gevecht te winnen. Ik ken je alleen maar van gezicht en toch raakt het me diep. Ik ben op een ander manier ziek, chronische pijn. Ik leer hier wel van dat ik mezelf een schop onder mijn reet moet geven. Advies heb ik niet voor je, die zal je maar al te vaak gehad hebben. Ik ga wel regelmatig even lezen op je site. Heel veel sterkte voor jou en je gezin.

 14. Ik ga je geen wijze raad en adviezen geven maar wil je graag een hele grote zachte knuffel brengen! Blijf vechten ook al lijkt het soms onmogelijk en zit het lichamelijk enorm tegen. Ik hoop dat ook voor jou weer een lichtpuntje gaat komen.

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.