project A

Mijn strijd tegen anorexia

Weer ziekenhuisronde gehad

| 6 Comments


Wat een gedoe zeg afgelopen maandag (vorige week maandag inmiddels) …pfff. Had om 11.10 een checkup bij de huisarts en die vond het toch allemaal niet zo best, uitgedroogd, lage bloeddruk (87/58) en dan niet te vergeten de helse pijn :(,  dus die is gelijk gaan bellen met het ziekenhuis en de internisten en moest daar gelijk heen.

Daar aangekomen …tja bloedprikken en ze deden eigenlijk hun eigen ding ipv eerst even alles door te lezen van de huisarts. de huisarts had gevraagd om vocht toe te dienen omdat ik droog stond maar nee ze wilde dit en dat nakijken bla bla bla en ze wilden mij doodleuk tramadol gaan geven tegen de pijn….uuhh hallo dat mag ik niet!! ja zegd die muts maar we moeten toch wat proberen…:| wtf ben je doof?? laag kalium….tramadol.. nee trut, dus ik werd werkelijk pis heet en mijn schoonzusje die dokter ass is zat ook zo van jullie zijn knettergek!

Ze wilde allemaal onderzoeken doen die ik al gehad heb en waar niks uit kwam en was er klaar mee, zo ook schoonzus, dus spullen gepakt en aju gezegd en mijn huisarts gelijk gebeld die ook zoiets had van huh?? huh kunnen ze dat  nou doen!!

Anyway dat was vorige week, logje stond in concept want het was druk,, ik was niet lekker en had ook geen zin.

Ondertussen zijn we geen moer verder gekomen en kruip ik rustig door. Gister wel zo’n slechte dag gehad waar ik niet in kon lopen en mijzelf voort sleepte bah. Vandaag gaat het iets beter gelukkig maar huisarts zei dat ik nu gewoon uitgeput ben 🙁 en dat vind ik eigenlijk niet zo gek ook, heb het nog lang vol gehouden eigenlijk. Rust, rust en nog eens rust en ja normaliter gaf ik daar niet aan toe maar aangezien ik nu toch niks kan doe ik het vanzelf.

De meiden, roon en ik worden alleen knettergek van alle hulpverlening:( thuiszorg die hier alleen maar komt om met de meiden te praten….ja uhh dat is op woensdagmiddag en ja hun bellen regelmatig op van mamaaaaa blijf bij die en die spelen vanmiddag….nou prima ik ga ze niet thuis houden voor thuiszorg en zelf hebben ze er ook geen zin in omdat ze naar hun zegge dan elke keer weer van alles moeten opratelen, dus morgen even melden bij de arts dat dat niet gaat werken, als ze willen praten doen ze dat echt wel en dan niet met ons maar met andere 😉 tuurlijk praten wij ook veel met ze en komen we er ook achter wat ze wel en niet willen kwa hulp.

Thuiszorg doet voor mij niet veel, ja praten omdat ik dat fijn zal vinden …… ja uhhh niet altijd heb liever dat je me helpt in huis bijwijze van, maarja daar kom ik niet voor in aanmerking dus ben nu afhankelijk van vrienden, kennissen en familie..nou dan hoeft de thuiszorg voor mij ook niet langs te komen 😉

Verder niet veel medisch deze week, morgen alleen even arts en dan is het weer klaar voor deze week.

6 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.