project A

Mijn strijd tegen anorexia

We gaan!!

| 94 Comments

Het hoogste woord is eruit!! Na het eten vroeg roontje hoe het bij niek was en ik barste in janken uit, roon wist nog van niks omdat ik hem niet ongerust wil maken op het werk. We hebben gelijk maar alles door genomen en besproken en een lijstje gemaakt met de mensen die ik er graag bij betrekken betreft dingen regelen voor de kids want ik moet me daar wel goed bij voelen en de kids ook. Afijn ik dwaal af, ik heb de hele middag liggen brainstormen en de keuzes die me opgelegd werden moest ik uit kiezen,keuze 1 is dood gaan, keuze 2 is een paar weken opegenomen worden….keuze snel gemaakt dit keer…ik ga, ja echt waar ik ga!! ik laat me opnemen en dat word eind januari begin februari, dingen regelen zijn we al mee bezig, en er is dan pas plek op ursula ;). En weetje er valt een last van me schouders af!! Niek vertelde me daar ook wifi te hebben zodat ik gewoon kan facetimen met me kids en als ze langs willen komen mag dat.

De meiden hebben staan huilen als een gek, zowel van blijdschap als dat ik even weg ga maar na ze verteld te hebben dat we kunnen face timen en skypen verdwenen de traantjes ๐Ÿ˜‰ ik kan dalijk weer leuke dingen met jullie doen zei ik, over het strand lopen en zwemmen en naar duinrell en oohhh wat begonnen ze te glunderen hihih love it!!

maar goed ik hou er nu over op, ik gaat nog ff lekker genieten van me schatjes en van de kerst ๐Ÿ˜€ en volgend jaar word mijn jaar, een jaar met een nieuw leven ondanks ik het loodzwaar krijg zei niek maar aangezien ik een fanatiekeling en sporter ben en een hoop pijn kan verdragen dat ik dit ook kan en ja ik kan en ja ik sta er achter!!

 

fijne avond!!

94 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.