project A

Mijn strijd tegen anorexia

wat eet ik

| 8 Comments

De vraag met of ik een logje kon tiepen met wat ik op een dag eet en binnen krijg kwa calories kreeg ik van Ioni (en ja ioni ziet met vaak voorbij komen hierzo maar dat is echt me steun online ๐Ÿ˜‰ meer dan alle andere die me zogenaamd proberen te helpen;)) ook vroeg ze hoeveel calories ik dan verbrand met trainen.

Ik krijg ongeveer nu 800 ย kal per dag binnen, en dat klinkt raar want eigenlijk gaat het smoeltje te hele dag heen en weer, maar het bestaat meer uit crackers en andere lichte dingen (wilde een schema maken, maar doe ik maar niet omdat ik dan me daar in gaat verdiepen weer en het weer gaat aanpassen :))
De meeste calories krijg ik binnen met avond eten, en die heb ik het meeste nodig (volgens mijn lichaam) want geen avond eten is niet trainen, het gaat dan ook niet want A ik kom niet voorruit en B het lichaam trekt dat niet.

Ik ben eergister met dit logje begonnen en nu staat hij pas online…waarom …? nou gister middag met het rekenen van de cals betrapte ik mezelf erop dat ik tussen het rekenen door, een ander blaadje pakte en gewoon eingelijk nog onbewust ook weer aan een nieuw reken tabel begon, ik kon dit en dat dan wel gelijk schrappen kwa voeding (lijstje werd dus aangepast weer op het aantal cals) … dus ik schrap even het tabel online, daar ben ik dus nog niet aan toe (zwakkeling he;))

Kan wel een richtlijn geven van wat ik eet.

6.30 2 kh arm brood met smeerkaas en een cafe fresco
9.00 krentebol of een eierkoek of cracker
11.00 4 van die mini crackers met chocopasta (en zorg nou dat er chocopasta is want ik flip anders!)
tegen 12.00 is het een gevecht, of een boterham..onzin denk ik dan want die heb ik vanmorgen al gehad, dus dan val ik weer terug in een stukje komkommer of een halve appel
14.00 een koekje van verkade (die vierkante dingen weet ff niet hoe ze heten, maar bevatten weinig cals dus kan)

16.00 ย dan hebben we avondeten, en dat is gewoon een bouwvakkers bord, macaroni/of rijs/ of aardappels met sla of daar hebbie dr weer de salade van ioni ๐Ÿ™‚
na het eten heb ik altijd van die zelf gemaakte toetjes van dr oetker, banaan smaak of caramel (mijn favo)

En na het eten van 16.00 word er door mij niks meer gegeten en gaat ik om 18.00 trainen en train dan 450 cals weg, soms iets meer soms iets minder, ligt er maar net aan hoe ik gelopen heb, als het goed is gegaan dan verleng ik de kracht training, ging het minder dan stop ik eerder omdat ik dan weet dat ik na het douchen stront misselijk gaat worden ๐Ÿ˜‰

Vanavond word het lastig, we gaan bbq-en en jaaa rach lust dat wel vooral het stokbrood met pindasaus haha maar ik mag vanavond niet trainen van roon…dat zien we dan wel ๐Ÿ˜‰ ik train denk ik wel en dan morgen niet ๐Ÿ˜‰

 

8 Comments

 1. je eet wel, maar alles wat je eet word er ook weer gewoon ‘s avonds afgetrapt, ik heb je een keer zien trainen haha en dat dat lichaampie zoveel kracht kan geven nog blijft voor mij een raadsel ๐Ÿ˜‰ en nee parkeer die k*t van je lekker op de bank vanavond joj!!

 2. Rachel, ik vond het fijn even met je gesproken te hebben, wij hebben ons erbij neer gelegd zoals ik je vertelde maar als we iets voor jou nog kunnen doen, staan wij voor de volle 300% achter je.
  K vind het heel fijn om je volgende week te zien en bloeide weer een beetje op, zou er dan nog hoop zijn Rachel ?
  Dank je wel

  groeten Marina

 3. Wordt je niet kotsmisselijk van na het eten en dan trainen? Ik bedoel eigenlijk, ik weet van mezelf toen ik nog aan hardlopen deed ik 1.5 uur na het eten ging hardlopen. Kotsmisselijk werd ik daarvan ๐Ÿ™ bleegh :-p De bbq vanavond zal inderdaad “moeilijk” voor je zijn, ik hoop dat je er wel van kan genieten. Dikke kussssssssss -X-

 4. Lieve Rachie,

  Weet je hoe trots ik op je ben. Ik vroeg me al heel de tijd af wat Project A was. Zit hier dus ff met tranen over mijn wangen, want je weet ik heb ook een eetstoornis. Maar lieverd met mij gaat het nu heel goed. Ik heb krom en dood moeten liggen om het te bereiken maar het is gelukt. Ik kan me heel goed inhouden. Soms schiet ik wel uit, maar ja ik wil soms ook een kommetje chips eten. Moet kunnen toch. Voor mij is het al een ramp dat kommetje want ik moet sporten om van mijn overgewicht af te komen.

  Maar liefje echt dit vind ik zo knap van je. Dit is je stap om beter te worden. Echt trots dat ik op je ben. Ik weet hoe moeilijk het is om er over te schrijven. Dat had ik ook toen ik over mijn probleempje begon op mijn site. Ik dacht wat ben ik aan het doen??? Dat mag niemand weten. Maar heyyy nobody is perfect. Weet je nu hoe vaak ik mailtjes krijg van meiden die hetzelfde probleem hebben. Ik ben niet alleen. Jij bent niet alleen. We hebben elkaar. Kusjes en knuffels van mij en ik weet dat je het kan! You can do this!

  xxx

  • oh je wist helemaal niet wat project a was bar ?;)
   en lief dank je wel idd nobody is perfect en mss wil ik wel TE perfect zijn ๐Ÿ˜‰

 5. Je eet iig wel weer.
  Al1 idd dat trainen, daar sla je lichtelijk in door :lol
  Meis, je doet t in.mijn ogen al atik goed xx

 6. Hey mop, dat je eet is helemaal fantastisch natuurlijk maar dit deed je al. Het feit dat je weer 450 van de kleine 800 calorieรซn weg traint is natuurlijk niet goed. Wat blijft er over om op te teren…helemaal niets. Ondanks dat deze reactie misschien wat bot overkomt weet je dat ik enorm trots op je ben, want je probeert het wel. Toch denk ik dat je er nog wat harder aan moet trekken Rach, want na de foto’s vandaag op je andere log te hebben gezien ben ik toch wel weer erg geschrokken. He verdorrie waarom bestaat die trut eigenlijk?! Je weet het he mop, is er iets dan kun je altijd mailen…moet je het alleen wel doen he ๐Ÿ˜‰

  Dikke kus!

 7. Dit was precies wat ik wilde weten, je krijgt al veeeel te weinig binnen en dan train je ook nog eens 60% daarvan weg. Terwijl een vrouwenlichaam eigenlijk minimaal 1500 calorieรซn nodig heeft om normaal te kunnen draaien!

  Niet verwonderlijk dus dat je blijft afvallen.

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.