project A

Mijn strijd tegen anorexia

Update

| 8 Comments

Ik had op twitter gezegd dat ik dit logje achter ww zal plaatsen en mijn twitter volgers weten wel waarom, maar doe het niet, wilde het doen omdat ik gewoon van mening ben dat mensen (in mijn directe omgeving, niet op het net;) ) het eigenlijk niet hoeven te lezen hoe het nou met rachie gaat, maar aan de andere kant fak-it!!

Echt veel verandering zit er niet in, vanaf april tot aan nu 4 ons aangekomen die er vanmorgen al weer af waren. Begeleiders zijn op vakantie maar kan ik wel per mail bereiken maar dat zet geen zoden aan de dijk, dat is duidelijk. Tja daar zitten we dan weer, de dagelijkse strijd word harder, de zogenaamde #crashmomenten dat ik volledig instort zijn verhuist naar smiddags en savonds in plaats van alleen savonds πŸ™ zeker geen doen zo midden in de vakantie maarja houd het maar eens tegen. Het spugen is ook weer terug bij af maar dat had ik al ergens getiept geloof ik, en dat geintje gebeurd nu ook snachts, dus naast mijn nachtelijke avontuurtjes van wakker worden van de kramp en buikpijn komt daar nu ook het gevalletje spugen weer bij…

Gister bij de arts geweest van #ursula die gelijk al na haar uitspraak zei van “je gaat binnen nu en… maanden dood” haar excuus aanbood dat ze zeer on professioneel was…joh …ach ben wel wat gewent van dr maar netjes was het niet natuurlijk. Ze zat ook constant haar hoofd te schudden want ik hoor niet rond te lopen, ik hoor mijn gezin niet draaiende te houden nee ik hoor daar tussen 4 muren te zitten…..

Ik verzoop al in mijn kleding maar dat word ook erger ondanks ik dan wel op gewicht blijf voor een week slinkt het lichaam gewoon door. Bloedprikken komen ze morgen weer doen dus dan is het weer stressen en afwachten wat mijn kalium waarde is. Ik word deze week ook geprikt op kinkhoest, ben astma patient en als kind ook kinkhoest gehad en nu hoest ik me te pletter dus gewoon een extra checkup, want geintjes zoals griep, kinkhoest, longontsteking en noem maar op kan ik er niet bij hebben.

Trappen lopen… ik rende ze altijd en nu kruip ik ze op dus ik merk zelf ook dat mijn conditie nul komma nul is en ik geef dan doodleuk het niet-trainen de schuld, krom want ik weet diep van binnen dat me lichaam op is en ik daarom op de helft van de trap moet gaan zitten.

 

We hebben nu lekker vakantie, meiden zijn 2 weken fun aan het hebben op duinrell, waar later op de dag op onze gewone site een update over komt. Ik kan natuurlijk niet in een pretpark lopen maar wilde ze toch niet 6 weken thuis houden dus dat hebben we voor ze geregeld en ze hebben het onwijs naar hun zin!! We willen nog wel een dagje met het hele gezin naar de efteling (wilde we vorig jaar al) maar ik moet dan in een rolstoel en ik weigerde dat tot aan nu toe, als ik niet ga hebben mijn kids geen fun dus dan zou ik de ego tripper van het gezin zijn en dat wil ik niet dus ik zet mijn trots op zij en plof die rolstoel in zodat ik mijn schatjes een leuke dag kan bezorgen en ja duh tuurlijk zal ik me ook wel vermaken!!!!

Men moet natuurlijk niet denken oh die rachel heeft zware anorexia dus is de hele dag depri, welnee ik kan nog lachen ondanks de pijn in me donder, tussen het spugen en niet slapen door, en dat zijn de momenten die ik koester en me aan vast klamp πŸ˜‰

8 Comments

 1. had dat mokkel een pestpleuris klap verkocht van heb ik jou daar :|ik merk en zie wel dat je het rustiger aan doet gelukkig, althans niet met je house cleaning want geen schoon huis is een overspannen rach πŸ™ dat zou je nog terug moeten draaien wijffie, je doet je best dat weten we allemaal en ja je hoort thuis tussen die 4 muren maar snap heel goed dat jij daar ook nog sneller dood gaan aan heimwee πŸ™

  betreft je eerste stukje dat je niet wil dat sommige het nog hoeven te weten, weet je schat, laat ze lekker door de stront zakken, familie kan je niet kiezen vrienden wel en je hebt schatten om je heen (schoonzus en zwager daan en geer) waar je op kan bouwen dat weet je πŸ˜‰ de rest…lekker doortrekken xxx

 2. Hee Rach,

  Wat ik me nu telkens afvraag als ik je stukjes lees… wat gebeurt er nou om je beter te maken? Krijg je wel een behandeling? En heeft die zichtbaar resultaat? Waarom wordt je niet opgenomen als ze zeggen dat je binnen nu en zoveel maanden dood bent? Zo kan je toch niet blijven lopen?

  Kusss

  • in ben in therapie, krijg daar tips betreft eten en omgang in de dagelijkse bezigheden. Opname willen ze heel graag maar dat wil ik niet, ik kan daar niet 24/7 opgesloten zitten zonder me familie,ik ga dan nog eerder de pijp uit omdat ik iedereen mis. het beter worden is aan het lichaam, het moet opstarten, het moet voedingsstoffen gaan opslaan en vasthouden en dat doet het nog steeds niet daarom moet ik alles aanvullen met pillen
   xx

 3. Wat ontzettend heftig om zo te lezen al, kan me niet voorstellen hoe het dan voor jullie moet zijn πŸ™ Vind het wel heel goed en knap dat je ondanks alles toch geniet van de goede momenten.

 4. wow heftig zeg… wel dapper dat je toch met je kids meegaat hoor…! respect daarvoor

 5. Rach, jij bent zo’n geval die je aan de ene kant een klap voor dr kop wilt verkopen, maar aan de andere kant weet je ook diep in je hart dat het geen zin heeft.

  Ik weet dat je hard werkt om beter te worden (stapje voor stapje), maar dat kut Ana je ontzettend tegenhoudt.

  Zo oneerlijk!

 6. Lang niet op je site geweest wat ben echt veranderd.

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.