project A

Mijn strijd tegen anorexia

5 Comments

 1. Pfft, kan me nu beter voorstellen welke teleurstelling je woensdag doormaakte. Komt op mij over alsof de Ursula in zijn eigen droomwereld leeft met eigen fantasieën over wat haalbaar is, compleet met elfjes en feeën die jou wel even 3-4x per week magischerwijs van R’dam naar Leiden loodsen (en weer terug). Oké, dat is overdreven, maar realistisch zijn ze zeker niet. Het is jammer dat ze niet met je mee willen denken in termen van wat er wel mogelijk én haalbaar is, want je wilt zo graag. Ik vraag me eigenlijk wel af waarom die specialisten dan niet 3-4x per week naar jou toe komen? Jouw huisarts toont die flexibiliteit wel, zonde dat de Ursula die optie blijkbaar niet kan bieden.

  En diëtisten, inderdaad, weer een voorbeeld van hoe de Ursula niet uit lijkt te gaan van jouw specifieke situatie. Had je maar de luxe dat iemand een eetschema in elkaar kon dokteren en dat jouw lichaam dan welwillend genoeg was om al die producten aan te nemen; was het maar zo’n feest.

  Ik vraag me af of je op dit moment nog ijzers in het vuur hebt omtrent zondevoeding of intraveneuze voeding. Ik weet dat je deze opties al vaker besproken hebt met huisarts/ziekenhuis en steeds tegen fysieke beperkingen aanliep. Is dit hoofdstuk daarmee permanent afgesloten, of is infuus/zonde een optie die nog open staat?

  Het maakt mij als volger van je site en Project A overigens niet zoveel uit of je iets filmt of typt. Als je een geschreven tekst post, kan ik vaak wel indenken hoe je iets zou zeggen omdat ik je stijl van praten ken van de videos ;). Maar ik kan me goed voorstellen dat je zelf het gevoel hebt dat je je in vlogs beter uit kan drukken. Ik vind het grote voordeel van deze vlog wel dat het net leek alsof ik op de andere bank zat en dat wij samen aan de thee zaten om even bij te kletsen over de Ursula. Heel persoonlijk 🙂

  Ik wens jullie een fijn weekend toe!

 2. Zo jammer dat ze bij Ursula niet goed met je mee dachten. Heb je weer zoveel moeite gedaan voor niets!! Hopelijk volgende x weer beter nieuws.

  Fijn weekend topper!!

 3. Fijn weekend 💋

 4. Gatverdamme, wat zonde van die afspraak. Afwachten wat de HA kan doen. Je ziet er goed uit. Fijn weekend. Geniet van het mooie weer en thanks voor de update.

 5. Hey
  Wat erg hoe het gegaan is….wat nou goede communicatie tussen de hv onderling, wat nou echt inzicht in je problemen omtrent het bijna niets binnen kunnen houden. Ja dan is het zeker zinloos. Jammer want het kost je knap veel energie. Blij om te horen dat je goeie dagen hebt gehad, hopelijk voel je je vandaag net zo fit! Take care, liefsx

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.