project A

Mijn strijd tegen anorexia

7 Comments

 1. Blijf respect voor je doorzettingsvermogen hebben. ik hoop zo voor je dat je gewicht wat omhoog gaat en je het zonder sonde gaat redden. Fijn dat de Ursula nu beter aanvoelt als de vorige keren.
  Dat van dat kalium is herkenbaar dat het zo raar kan werken. Ik heb een tijd gehad des te meer ik braakte des te hoger mijn kalium was. Als het dan weer een tijdje goed ging, ging hij naar beneden. Raar maar waar….

  Heel veel sterkte weer.

  • ja maar braken is niet veranderd bij me😉

   • helaas nog niet… komt wel….. hoop dat je lichaam snel wat rust vindt en het eten er in houdt want dit is mega frustrerend. Jij werkt zo hard maar je lichaam saboteert.

    maar bedoelde ook meer van dat lichamen soms zo raar kunnen werken. Breek me de bek niet open over bijwerkingen van medicatie. Ik moest ook met een simpel middel acuut stoppen bij de ursula. ‘t klinkt zo bekend ook al is mijn (lichamelijke) situatie totaal anders.

 2. Fijn, ff een update. Het is een strijd. Ik vind het in ieder geval positief dat jij die psycholoog wel ziet zitten. Het is een must dat het klikt met een hulpverlener. Ja toch?
  En medicijnen, en lichamen die anders reageren dan een “normaal” lichaam????? Ja, mijn moeder. Gisteren stond de ambulance voor de deur. Gelukkig was het niet nodig om haar mee te nemen. Maar 37.5 graden is bij haar al koorts…en sommige mensen willen dat niet geloven. Goed. Dat is mijn verhaal maar geen mens is hetzelfde dus iedereen reageert anders op schijnbaar dezelfde situatie. Sterkte met je traject en ik hoop dat het iets positiefs oplevert.

 3. Heel fijn om een update te mogen zien, al is de inhoud dit keer helaas zorgwekkend. Ik ben vooral erg blij dat de hulpbronnen nu wat meer tot je beschikking staan dan de afgelopen maanden het geval was. Het gaat zoals het gaat. Ik denk soms zelfs dat hoe meer je je situatie niet kan aanvaarden, hoe groter de stress etc. zijn. Ik bewonder je kracht en wens jullie het beste toe de komende weken. xx

 4. Bedankt voor de update, meid. Tering zeg, want gaat dat dan snel dat gewichtsverlies. Verdorie. Ik kan je alleen maar weer heel veel sterkte wensen. Ik gun het je zo dat het beter gaat. Respect weer voor je doorzetten en zelfs de moeite voor een video. Hou je taai. X

 5. Heb zo onwijs veel respect voor jou! Je lijkt me echt een tof wijf en ik vind het mooi om te zien hoe je toch vrolijk probeerd te blijven ook voor je kinderen en man… Ik hoop echt dat het allemaal goed met je komt!! Dat verdien je.

  Veel liefs

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.