project A

Mijn strijd tegen anorexia

Spoedje?

| 12 Comments

Gister was het dan eindelijk zover dat ik weer naar de mdl arts kon/mocht. Nou het hele gesprek was kort maar krachtig!! Pijn, spugen, diaree….same shit dok..oke zei die, ik ga op vakantie maar ik wil voor mijn vakantie nog de onderzoeken doen!! Nou zo gezegd zo gedaan en ik stond bij de afspraken balie waar druk heen en weer gebeld werd aangezien het rete druk is en ik ertussen gepropt moest worden…16 juli!! Zodan dacht ik dat is een spoedje hahah, lekker snel dus want dat is aanstaande dinsdag al. Het moet ook gewoon gebeuren met alle gevolgen van dien want heb een hele instructie lijst mee gekregen betreft kalium en medicatie en ja nerveus want wat als het nou eens fout gaat en ik niet wakker word?? die gedachten flitsen al sinds gister door mijn koppie maar eigenlijk mag ik daar niet aan denken. ik ben in een ziekenhuis, en dat hartje kunnen ze vast wel weer op gang krijgen 😉

Dus nu is het afwachten tot dinsdag, met de hoop dat ze wat vinden, met de hoop dat ze me kunnen helpen….want wat nou als ze niks vinden??? hoe gaan we dan verder?  nou ja dat horen we en zien we volgende week wel 😉 hij staat in ieder geval gepland en daar ben ik al blij om.

12 Comments

 1. Sterkte meis,

 2. Fijn dat je zo snel terecht kunt, ik duim dat ze iets vinden!

 3. Sterkte meid! Ik hoop dat ze wat kunnen vinden, dan kun je iig een plan van aanpak maken… Nogmaals sterkte! X

 4. Sterke en succes, dinsdag

 5. Sterkte meis, ik denk aan je!

 6. Heel veel sterkte alvast

 7. wow spannend hoor.. vind het super dapper van je!! Sterkte en we denken hier aan je x

 8. Oh wat spannend! Kan me voorstellen dat je onwijs zenuwachtig bent, Heel veel sterkte alvast!

 9. Heel erg veel sterkte gewenst voor dinsdag.

 10. Hey Rachel,
  Via Ze.nl kwam ik op deze site vandaag. Ik heb een aantal posts van je gelezen en vind het echt ontzettend bewonderenswaardig dat je zo aan het vechten bent tegen deze ziekte en daarnaast zo goed met je gezin bent en zo veel met ze lacht en met ze geniet.
  Hopelijk vinden de artsen snel iets wat jou gaat helpen om deze ziekte te overwinnen, want geestelijk kan je het, nu je lichaam nog.
  Sterkte!
  Liefs

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.