project A

Mijn strijd tegen anorexia

Same shit..

| 6 Comments

Vandaag had ik weer een gesprek met mijn hoofdbehandelaarsters M. en we mochten weer fijn op de weegschaal en had al vanmorgen zoiets van gaat hem weer niet worden….en inderdaad nog steeds die 500 gram te licht …. M. bleef eigenlijk hameren van ” ja maar we hadden een afspraak..” ja die hadden, “hadden” we ja. ik moest toch wel met argumenten komen omdaar niet naar binnen te willen, nou ja sommige waren al duidelijk, A me gezin, B me bedrijf en C ik word daar gillend gek. Ze bleef ook proberen om het dan eerst voor 4 weken te proberen ipv maanden…uuhh nee. Nou goed maar zoals het nu gaat gaat het ook niet natuurlijk,ik heb even een stop gehad met afvallen maar dit stop is nu gestopt en nu gaat het afvallen weer verder en weet en voel nu al ondanks ik me aan me voeding houd dat er volgende week weer wat af is, zeg niet dat ik het opzettelijk doe of dat ana het doet, nee wat ik al eerder ergens tiepte, het lichaam gaat zich nu echt tegen mij werken.

Over 2 weken is er een evaluatie gesprek over mij en dan moet ik ook mijn biografie + mijn eigen evaluatie daar op tafel gooien. Zoals we nu bezig zijn schieten we niet op, wel heb ik aangegeven dat ik heel veel heb aan mijn ervaringsdeskundige, waar ik binnen kort weer een gesprek mee heb. Alle andere sessies lijden tot niks eigenlijk en dat heeft ook te maken met het feit dat ik lichamelijk niks aan kan, ik heb tegenwoordig maar een agenda tot 11.00 en na 11.00 worden er geen afspraken meer geplant omdat ik dat gewoon weg niet aankan.

 

Ik kan blijven zeggen ik moet er weer aan gaan trekken maar dat zeg ik al niet eens meer tegen mezelf, dat zijn dingen die in herhaling vallen en eigenlijk verder geen moer meer mee word gedaan. Zwak zeg ik dan want ik ben altijd een streber eerste klas, maar op gegeven moment ben je dingen gewoon goed zat, dat kan ik je wel vertellen.

Afijn ik ben dus nog geen klote opgeschoten, en dat heb ik echt aan mezelf te danken. wel blijf ik die ladder op klimmen, hoe vaak ik er ook vanaf flikker, ik zal en moet me kop boven water houden 😉

Kalium, tja dat verhaal blijft ook eigenlijk hetzelfde, heb vandaag jammer genoeg niet mijn arts kunnen spreken maar die belt mij donderdag op over de verdere uitslagen, kalium stond nog op 3.3 dus weer een punt gedaald. De overige waardes hoor ik dan donderdag en die zullen ook niet veel goeds hebben aangezien ik weer ben afgevallen en afvallen betekend dat mijn eiwitten ook een opdonder hebben gehad en zal heus wel weer uitgedroogd zijn.

Hier in huis word het er niet gezselliger op dat begrijp je ook wel, het enige wat voor het gezin is verbeterd is dat we niet meer om 16.00 uur eten hihi nee ik gaat rond die tijd pas een keer de keuken in en gaat dan op me dooie akkertje eten maken, dus dat is dan weer een plus punt 😉

ik ga van het weer genieten met een dikke jas aan, jullie zullen wel lekker in je t-shirt lopen maar ikke kan dat ook niet hahaha. fijne dag allemaal

6 Comments

 1. Jeetje balen meis, ik hoop echt voor je dat je snel weer wat aan zal komen hoor !!!

  Dikke knuff Chanty

 2. Tja mop weet t ff niet meer
  Maar je bent op de goede weg hoop dat je echt spoedig uit dat dal komt xx

 3. wat heftig dit zeg… wat jij hebt met afvallen lijkt hier wel het met aankomen te zijn 🙁

 4. Man wat ben jij een ongelooflijke bikkel, Ik heb er echt zo’n bewondering voor!
  Als je dat volhoudt moet het toch een keer beter worden!

  Ook al ken ik je niet, ik vind je echt een kanjer 🙂

 5. Ik hoop heel erg dat je straks zelf de keuze nog hebt om opgenomen te worden en dat ze je straks niet in een ziekenhuis bedje naar binnen rollen en er zelf niks meer over te zeggen hebt. Je meiden zijn zo belangrijk voor je, maar is een mama die eigenlijk niks meer kan dan iets waar ze blij van worden? Ik ben elke dag bang dat ik hele nare berichten over je lees en ik ben vast niet de enige. Je bent een kanjer maar alsjeblieft lieve schat, zorg dat je op één of andere manier opgenomen wordt…..

 6. Hoi Rachel, zou je mijn bericht kunnen deleten alsjeblieft? Ik wist niet dat het op zou komen in een Google search en wil niet dat iedereen van mijn toestand af weet, zoals je je vast wel voor kunt stellen?
  Van harte bedankt,
  Michelle Vroon

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.