project A

Mijn strijd tegen anorexia

Rachel 3.0

| 3 Comments

Vanmorgen stond er een afspraak met de huisarts in de planning. Gister is er thuis weer bloed geprikt en had wel een telefoontje verwacht rond 17.00 voor de negatieve uitslag. Nou geen telefoon…l maar ik wist zelf dat het niet goed zal zijn want voel het aan als me kalium te laag is. Kalium was net op de rand, 3.0 🙁 bloedplaatjes waren ook niet goed en dat kan weer door uitdroging komen dus mijn gevoel werd bevestigd. verder was bloeddruk en zuurstof weer wel goed, raar lichaam van me denk ik dan toch. Vandaag weer drama dag, ach wanneer niet eigenlijk, morgen is ons kind jarig, nio word 9 en ga daar gewoon van genieten met of zonder ana 😉 zaterdag vieren we het en ja dan komt er weer veel eten voorbij, eten waar ik dol op was en. nu alleen maar van in paniek raak 🙁 maar fak ik zoals ik al zei, genieten!

3 Comments

  1. Maar als je nou gewoon overal een hapje van neemt maar dan niet door slikt. Dan heb je overal de smaak van maar geen gedoe met spugen of buikpijn.
    Ga lekker genieten van de verjaardag en doe het gewoon lekker rustig aan.

    • dat doe ik al alles kauwen en weer uitspugen maar laten we even eerlijk zijn dat is niet de normale manier van leven 😉 het hoort niet klaar

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.