project A

Mijn strijd tegen anorexia

Project-a krijgt doorstart

| 9 Comments

Het is een feit, project-a krijgt een doorstart.

Ik opende een poll op instagram na aanleiding van een vragen uurtje met vragen die betrekking hadden op project-a. Wauw!! Zoveel vragen en nog zoveel interesse erin, fantastisch!

De uitkomst was wel duidelijk op een paar na dan.

Ik ga het dus weer oppakken maar op mijn eigen tempo. Een keer per week een update in de vorm van of een video of een blogpost om te beginnen. Ik heb natuurlijk naast project-a onze andere site LFB en ons YouTube kanaal.

Maar even een dikke shout out naar mijn blogster Daisy, die mij gelijk aantikte om mij een beetje te ontlasten en LFB voorziet van blogposten. Mensen zoals Daisy zijn nog moeilijk te vinden en wij zijn daarom ook super blij met haar zowel privé als voor LFB, thanks lieverd <3

Er zijn natuurlijk veranderingen want het is allemaal niet meer zoals een paar jaar geleden ;). Ik deel mijn nog dagelijkse issue’s maar wil en ben er ook voor andere die zich aangesproken en of betrokken voelen tot project-a. Ik ben geen arts, ik ben geen ervaringdeskunidge, nee ik ben Rach met een anorexia verleden en nog strubbelt ermee. Elkaar helpen kan geen kwaad en is belangrijk is het hele anorexia verhaal.

Ik ben geen pro Anna site, laten wij dat even voorop stellen!! Ik ben hier voor mijn verhaal en voor andere 😉

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust in de comments of stuur een mail naar contact@lafamiliab.nl.

9 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.