project A

Mijn strijd tegen anorexia

Project-a krijgt doorstart

| 9 Comments

Het is een feit, project-a krijgt een doorstart.

Ik opende een poll op instagram na aanleiding van een vragen uurtje met vragen die betrekking hadden op project-a. Wauw!! Zoveel vragen en nog zoveel interesse erin, fantastisch!

De uitkomst was wel duidelijk op een paar na dan.

Ik ga het dus weer oppakken maar op mijn eigen tempo. Een keer per week een update in de vorm van of een video of een blogpost om te beginnen. Ik heb natuurlijk naast project-a onze andere site LFB en ons YouTube kanaal.

Maar even een dikke shout out naar mijn blogster Daisy, die mij gelijk aantikte om mij een beetje te ontlasten en LFB voorziet van blogposten. Mensen zoals Daisy zijn nog moeilijk te vinden en wij zijn daarom ook super blij met haar zowel privé als voor LFB, thanks lieverd <3

Er zijn natuurlijk veranderingen want het is allemaal niet meer zoals een paar jaar geleden ;). Ik deel mijn nog dagelijkse issue’s maar wil en ben er ook voor andere die zich aangesproken en of betrokken voelen tot project-a. Ik ben geen arts, ik ben geen ervaringdeskunidge, nee ik ben Rach met een anorexia verleden en nog strubbelt ermee. Elkaar helpen kan geen kwaad en is belangrijk is het hele anorexia verhaal.

Ik ben geen pro Anna site, laten wij dat even voorop stellen!! Ik ben hier voor mijn verhaal en voor andere 😉

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust in de comments of stuur een mail naar contact@lafamiliab.nl.

9 Comments

 1. Dat is duidelijk Rachel, mensen willen dat je er mee door gaat, lijkt me ook een mooie opsteker!

 2. Fijn dat mensen toch de waarde inzien van je project, dat betekent toch dat mensen er iets in zin/iets aan hebben

 3. Ff zo hoor, wp knikkert me eruit op een of andere manier.

  Maar zoals je zegt elkaar helpen kan nooit kwaad 😉 Daarom ondersteun ik jullie zowel prive als op LFB met alle liefde <3 Nogmaals is een kleine moeite he voor mij 😀

  Gillen he, als ik wat kan doen <3

 4. Mooi om te zien hoe jij ermee omgaat en anderen steunt door jouw ervaring en kennis te delen.

 5. Duidelijke uitslag van de poll toch? Veel succes met de doorstart van je project, hopelijk hebben anderen er ook iets aan.

 6. De uitslag is duidelijk! Succes met doorgaan!

 7. Heel veel succes met je doorstart van project-A. Goed dat je je verhaal met anderen deelt.

 8. Veel succes! Het zou mijn interessant lijken om hier over te lezen, heel veel succes! Hoop zo dat t snel beter met je gaat

 9. Veel succes lieve Rachel.
  Ik volg jou al een tijdje op YouTube. Ik heb heel veel respect voor jou. Ik heb geen anorexia, maar veel andere pijn en narigheid. Maar dat terzijde. Er is altijd een punt of meer vergelijkingspunten wat je meteen herkent en elkaar daarin of mee kan steunen of helpen, op welke manier dan ook.
  Sowieso heb ik zoveel respect voor jou, jouw gezin. Op YouTube hebben we alleen kennis mogen maken met jouw 2 prachtige meiden, ik respecteer het volkomen dat jouw man niet op YouTube wilt.
  Maar jouw meisjes zijn zo lief en zorgzaam. Dat hebben ze niet van een vreemde. .. ; We kennen er nog één die zo zorgzaam is door bijvoorbeeld dagelijks met liefde 3 verschillende maaltijden in elkaar flanst, omdat ieder gezinslid zin heeft in iets anders.
  Jullie band met elkaar is mooi en bijzonder. En daar hebben wij samen zeker een puntje wat wij delen; daar vechten wij voor! Of niet dan???
  Blij dat je dit weer oppakt lieverd en ik zal jou zeker proberen ook hier te volgen
  Liefs xxx

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.