project A

Mijn strijd tegen anorexia

Onbegrip & haat

| 13 Comments

Ik kan de titel eigenlijk niet anders verzinnen.

De afgelopen weken is er een hoop gebeurd. Wat ook op Social media gedeeld werd. Dan heb ik het over het ziekenhuis en mijn heup, het interview met vrouw.nl, en mijn eigen updates die ik plaatste.

En dan, dan plaats je wat, iets gewoon over jezelf, geen kwetsende of boze dingen naar andere…. en dan krijg je mij een party haat comments zeg… wauw!!

Nou hoor ik er al gelijk een paar zeggen “ ja maar dat weet je als je wat op het net plaatst” ja oké dat weet ik, maar waarom moet iemand mij voor vuil uitmaken als ik zeg een foto plaats van mijn hechting???

Ik snap nu best hoe “dikke” mensen zich voelen. Die worden ook zomaar uitgekafferd omdat ze een plus size zijn…. waarom dan? Dik is niet goed , dun is niet goed…. zijn de mierenneukers die haat en onbegrip zaaien zo perfect dan? Dat vraag ik mij wel eens af. Wat een echte profiel foto hebben ze niet en dat zet je toch aan het denken dan😉

Ik word werkelijk steeds misselijker op het net!! En het is niet alleen bij mij maar ook bij “grotere” bloggers, die gewoon zo even afgezeken worden om niks gewoon ! Jaloezie?

Nogmaals ik kan er met mijn pet niet bij en snap niet hoe de brains van sommige mensen werken….

Leef en laat leven en laat elkaar in hun waarde ;). En als je iemand niet kent, niet gelijk met het vingertje klaar staan of een negatief iets voor de voeten gooien want zeg nou zelf…word je er zelf gelukkig van? Kick je erop om vanachter je scherm iemand onder uit te halen? Hoop het niet en als het wel zo is zou ik hulp gaan zoeken.

Maar natuurlijk zijn ook er ook positieve comments mensen, laten we deze blogpost niet geheel in zijn negatief plaatsen :). De positieve comments zijn fijn en sommige zelfs nuttig kwa tips 😉

13 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.