project A

Mijn strijd tegen anorexia

Moet het even kwijt

| 19 Comments

Ik moet even wat kwijt want het zit me dwars en eerlijk gezegd word ik er soms heel moe van. Ik weet heel heel goed dat mensen bezorgt zijn en dat waardeer ik en mijn gezin ook. Wat wij iets minder waarderen is het,…hoe moet ik zeggen…het oordelen en het soort van plannen al wat ik nu moet doen. Ik  snap dat iedereen een oplossing wil vinden voor me maar als mensen goed project-a lezen weten ze dat ik me niet laat opnemen, en toch blijven mensen daar op door hameren en soms ook drammen. Opname voor een ander zou makkelijk zijn, voor ons niet, en nee dit is geen kut excuus of uitvlucht (ook dat krijg ik regelmatig naar me knar gesmeten). Kort uitgelegd, als ik me nu laat opnemen staat mijn gezin op straat want roon kan dan niet volledig werken en dan komt er ook geen geld binnen, we hebben een eigen bedrijf (herhaal het nog maar een x) Subsidies en ongein voor thuiszorg, bso voor de kids ect, komen wij niet voor in aanmerking vanwege het inkomen, dus ook daar hoeft met niet meer over te beginnen. Familie…? eerlijk gezegd hebben we die niet op dit moment, we krijgen veel steun en hulp als ze kunnen  van vrienden, maar ook die hebben een druk leven, gezin, werk ect.

Jullie mogen best weten dat mijn vriendin Gonny van Cherryfizz.nl en haar lieve man mark en lieve moeder Helma mij aangeboden hebben om de kids daar in huis op te nemen, daar naar school te laten ect. Roon kan daar vanuit ze werk heen om daar zelfs te eten…. maar ik vind dat ook daar haken en ogen zitten, niet aan hun hoor echt niet, maar kom hun hebben het ook druk , zitten nog in rouwproces ect. misschien is dat wel een excuus van me maar ik ga ze nu niet met een paar kids opzadelen en ik weet dat gon nu haar wenkbrauwen fronst en denkt jaaa daaaag rach haha.

Je draagt niet zomaar je gezin over, ik niet in ieder geval. En waarom tiep ik nou dit logje eigenlijk, nou er is een reactie gegeven op het vorige logje en dat heeft me zo geraakt en gekwets, dat ik gewoon even duidelijk wil maken dat ik ook gevoel heb, en ja ondanks dat ik ziek ben ook nog wel gezond verstand heb. Sommige denken dat ik maar stil zit de hele dag en verder nergens actie uit onderneem, nee zo is het niet, achter de schermen gaan de dingen door, gesprekken eetkliniek ect, artsen….

Nogmaals ik snap dat jullie het heel goed bedoelen en met me meeleven, super lief, maar beoordeel ons niet zomaar meer alsjeblieft 😉 en ana mag dan wel een gevoelloze, egoistische bitch zijn maar rachel is dat niet 😉

dank je wel

19 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.