project A

Mijn strijd tegen anorexia

LES traject

| 8 Comments

Afgelopen vrijdag stond er weer een intake gesprek klaar bij #ursula. Ik had een gesprek met Niek, niek gaat mij begeleiden om weer normaal te kunnen functioneren en stukje bij beetje dingen eruit te halen (uit het koppie) We zullen mailen en bellen en elke vrijdag zit ik bij hem een uur voor een gesprek.

Ik vond het gesprek intressant want hij noemde dingen en factoren die me zo bekend in de oren klonken en gelijk zoiets had van jaaaa met jou kan ik wat :D. Hij werkt ook samen op groepen met mijn ervaringsdeskundige dus dat is al helemaal top!! Ik ga starten op 8 juni, individueel, en misschien later in een groep.

Het is ook nodig dat er nu wat gedaan word en dat zeg ik wel vaker en dat zal ik ook vaker gaan zeggen maar ik merk gewoon dat ik niet sterk genoeg ben voor de eetstoornis en dat het steeds meer aan me gaat trekken, en hoe meer in me verzet het maakt niet uit, ik zit er te diep in op dit moment en daarom ook niet zoveel updates hierzo, wat ik wel beloofd had maar nee ik heb echt andere dingen aan me koppie en die vind ik even prio nummer 1.

Ik ga dalijk wel elke vrijdag een update geven als ik van mijn gesprekken af kom 😉

8 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.