project A

Mijn strijd tegen anorexia

Kick it bitch

| 5 Comments

Afgelopen vrijdag moest ik extra bloed laten prikken omdat het kalium weer zo laag was vorige week, nou het was maar een puntje gestegen, 3.0, weer klote natuurlijk, en dat natrium en suiker blijft ook maar dalen. Ik had de uitslagen vrijdagmiddag al van mijn andere arts gehad en vanmorgen belde even mijn eigen lieve arts op…. het moet nu echt stoppen rach, want er gebeurd een ramp anders…. hoor je dan door de foon. Nou we wisten al dat het eraan zat te komen natuurlijk en vanacht was het weer drama, ja welke nacht niet, maar vanacht kreeg ik weer geen lucht, pijn in me borst en ben maar op de badkamervloer gaan liggen, koud maar dan wist ik in ieder geval dat ik bij bleef. Het speltbrood waar ik zo blij mee was is een week goed gegaan en kwam er van de week ook al weer uit, het was weer te mooi om waar te zijn. Vanmorgen had ik al zoiets van het is inderdaad klaar, durfde weer niet te eten en heb toen een stukje van een volkoren puntje gegeten, en een half uur later weer en dat ging goed, maar wat ik daarna dan weer eet komt er dan weer regelrecht uit. Ik moet me verdomde kwaad maken om alles binnen te houden, nou doe dat dan ook denk je dan, ja zou willen maar ook dat vraagt energie  en dat is op, vanmorgen met manlief naar leidschenhage geweest omdat ik een nieuwe agenda wilde kopen van newme en hij heeft me echt moeten ondersteunen anders redde ik het geeneens. Ik zeg kijk nou roon, die bejaarde voor ons loopt nog sneller als ons…tja zegd die een rolstoel zou nu wel handig zijn geweest….en idd hoe hoog mijn trots ook is die rolstoel had heerlijk geweest vanmorgen, dan hadden we nog wat langer kunnen genieten.

Morgen komen ze weer bloedprikken, op wil van mijzelf en van de arts, we zouden overslaan deze week maar ik gaf al aan me niet goed te voelen dus voor de zekerheid toch doen, en donderdag weer naar me arts zelf voor de uitslag en checkup.

De eetkliniek heb ik gemaild voor nieuwe gesprekken, die hebben 1 keer terug gemaild en daarna ook niks meer van gehoord 🙁 dat gaat dus weer niet lopen, nou amehoela met die lui.

Roontje is vandaag lekker thuis en heeft me al lekker geholpen met dingetjes in huis en nu is het tijd om lekker de bank op te gaan en te genieten met me mannetje 😉 fijne dag!

5 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.