project A

Mijn strijd tegen anorexia

Het nieuwe intake gesprek

| 9 Comments

Vanmorgen om 10.30 moest ik in leiden staan voor het “nieuwe” intake gesprek bij de ursula. Mening lezer weet dat ik het klink klare bullshit vond om mij weer opnieuw te moeten inschrijven terwijl ze mijn dossier in het archief hebben. Ben vertrokken richting schoonzusje daantje naar leiden, zei reed want ik kan dat stuk niet meer rijden en wat een pokke end zeg, we zeiden al gelijk tegen elkaar dit ga jij niet elke week 2 x rijden!!
Daar aangekomen werden we eigenlijk geholpen en konden we doorlopen met in mijn ogen een geitenwollensokken type die mij ook nog even trappen wilde laten lopen….uuhh sorry ik moet met de lift bep dus loop jij maar dan komen wij zo wel.

Nou de intake zelf stelde niet veel voor aangezien ze al met mijn vorige behandelaar had gesproken en ze stond versteld dat niemand wat kon  doen en deed. ik word donderdag besproken en vrijdag terug gebeld om te kijken of ze akkoord gaan.

Er werd mij gevraagd wat ik wilde, en dat heb ik ze ook goed duidelijk gemaakt, ik wil het PIT traject in, dat houd in sondevoeding  onder begeleiding (indien mogelijk natuurlijk want artsen staan er niet achter ivm het onstabiel maken van het lichaam) en 2 keer in de week thuis begeleiding/gesprekken. Ze zag ook in dat het tussen de oren verhaal niet prio nummer 1 is maar het lichaam op dit moment en daar gaan we wat aan proberen te doen, het tussen de oortjes verhaal komt later.

Ik hoef daar in ieder geval niet heen, als je een bmi onder de 15 heb mag je niet meer rijden en ja de mijn is een stuk lager dus dat hoef ik niet te ondergaan die ritten, plus punt 1, maar gaan ze akkoord met het PIT traject…., doen ze dat niet is het sloes en zou ik verder moeten gaan met mijn huisarts en leven zoals ik dat nu leef…..

We zullen dus zien en, en afwachten….tot vrijdag.

Afspraken heb ik verder afgezegd voor deze week, dit ritje heeft me een hoop energie gekost en heb eigenlijk verder geen zin aankomende dagen 😉 ja met mijn meiden zijn maar verder is het in rust stand en chill

9 Comments

 1. ik hoop voor jou dat het balletje nu echt aan het rollen gaat en ze naar je luisteren. geniet maar lekker van die meiden van je voor ze straks weer naar school moeten.

 2. Mop, punt 1. Ik ben mega trots op je. Want ik weet dat je de laatste keer een kut ervaring hebt gehad, en dat je eigenlijk niet zit te wachten op een heel Ursula verhaal. En toch ben je gegaan, want ben je toch een krachtig mens. Echt hoor rach, ik bewonder je daarvoor. En punt 2, ze moeten gewoon met het PIT ding akkoord gaan, het moet gewoon. Ik denk echt dat dat fijn voor je zal zijn, en dat dat je op weg kan helpen. (En dan hoop ik dat je marielle krijgt, want als het goed is werkt zij in jou regio. En marielle is fijn, heeel fijn.) maar goed, ik ben helaas geen lid van een geheime organisatie daar die een doorslaggevend oordeel heeft. Ik wil gewoon dat je geholpen word, dat ze er voor je zijn, en dat je er volgend jaar nog bent.

  Rust maar lekker uit chickie, geniet maar lekker van je meiden. Knuffel ze maar, en wees gewoon met ze samen.

  Nogmaals ik ben trots op je, en ga voor je duimen!

  Xxx

 3. Top! Dat wilde ik ook even zeggen!ik ga voor je duimen.

 4. Je hebt duidelijk aangegeven wat je wil, toppie. Ik wacht met spanning de uitslag vast en duim voor jou & je gezinnetje.

 5. Sterkte, Rachel. Ik duim voor je dat het gaat lukken met die sondevoeding!

 6. Heel veel sterkte en hopen dat het gaat lukken met de sondevoeding en dat je lijf het een beetje toe laat.en natturlijk eerst je lijf en dan je koppie helemaal omdat je gewicht zo laag is.
  Het zal een gevecht worden maar ik geloof dat je het kunt .succes!!! En een knuff natuurlijk 🙂

 7. spannend zeg, hopen dat ze hun ogen even open doen en je gaan helpen!!!

 8. Ik ben heel benieuwd naar het hoe en wat?

 9. Hoop dat je ons nog gaat vertellen wat er vrijdag is besloten. Hoop dat alles voor jou goed is gegaan knuff en zet em op!

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.