project A

Mijn strijd tegen anorexia

Het nieuwe intake gesprek

| 9 Comments

Vanmorgen om 10.30 moest ik in leiden staan voor het “nieuwe” intake gesprek bij de ursula. Mening lezer weet dat ik het klink klare bullshit vond om mij weer opnieuw te moeten inschrijven terwijl ze mijn dossier in het archief hebben. Ben vertrokken richting schoonzusje daantje naar leiden, zei reed want ik kan dat stuk niet meer rijden en wat een pokke end zeg, we zeiden al gelijk tegen elkaar dit ga jij niet elke week 2 x rijden!!
Daar aangekomen werden we eigenlijk geholpen en konden we doorlopen met in mijn ogen een geitenwollensokken type die mij ook nog even trappen wilde laten lopen….uuhh sorry ik moet met de lift bep dus loop jij maar dan komen wij zo wel.

Nou de intake zelf stelde niet veel voor aangezien ze al met mijn vorige behandelaar had gesproken en ze stond versteld dat niemand wat kon  doen en deed. ik word donderdag besproken en vrijdag terug gebeld om te kijken of ze akkoord gaan.

Er werd mij gevraagd wat ik wilde, en dat heb ik ze ook goed duidelijk gemaakt, ik wil het PIT traject in, dat houd in sondevoeding  onder begeleiding (indien mogelijk natuurlijk want artsen staan er niet achter ivm het onstabiel maken van het lichaam) en 2 keer in de week thuis begeleiding/gesprekken. Ze zag ook in dat het tussen de oren verhaal niet prio nummer 1 is maar het lichaam op dit moment en daar gaan we wat aan proberen te doen, het tussen de oortjes verhaal komt later.

Ik hoef daar in ieder geval niet heen, als je een bmi onder de 15 heb mag je niet meer rijden en ja de mijn is een stuk lager dus dat hoef ik niet te ondergaan die ritten, plus punt 1, maar gaan ze akkoord met het PIT traject…., doen ze dat niet is het sloes en zou ik verder moeten gaan met mijn huisarts en leven zoals ik dat nu leef…..

We zullen dus zien en, en afwachten….tot vrijdag.

Afspraken heb ik verder afgezegd voor deze week, dit ritje heeft me een hoop energie gekost en heb eigenlijk verder geen zin aankomende dagen 😉 ja met mijn meiden zijn maar verder is het in rust stand en chill

9 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.