project A

Mijn strijd tegen anorexia

Het gesprek

| 10 Comments

Vandaag stond een ochtendje ursula op het menu. Om 9.15 stond de arts op de agenda..nou wegen en dat was nog hetzelfde tot grote schrik van roon eigenlijk (die was mee) Bloeddruk en hartslag  waren niet veranderd dus eigenlijk op dat gebied niks nieuws. Toen op naar het gesprek met mijn hoofdbehandelaarster waar ik het meeste tegenop zag. Het was natuurlijk elke wel en niet en wel en niet of ik gooide me kont in de wind. Nu werd me de vraag gesteld van wat wil je nou? uhhm nou zei ik een ervaringsdeskundige? iemand die de ziekte heeft gehad en die weet wat er met mij aan de hand is…tuurlijk weten de therapeuten dat daar ook wel maar die hebben het nooit ervaren in lichaam en geest. Nou dat kan geregeld worden zei ze 😀 nou top dacht ik!! We hebben alles besproken zoals doelen, gemotiveerd raken ect. en ze zou gelijk gaan mailen met de projectbegeleider van die afdeling en ik was nog niet eens thuis en toen kreeg ik het formulier al binnen via de mail. maar terug naar het gesprek, roon en ik hadden en hebben er een goed gevoel over en mijn hoofdbehandelaarster ook omdat ze nu weet dat ik hier wel achter sta en ik niet in een groep geplaatst wilde worden en daar een dagbehandeling op me nek zou krijgen.  Je moet mij niet in een groep plaatsen, hoe bot het ook klinkt maar het intresseerd me geen reet wat een anders heeft, het gaat erom wat ik heb (klinkt lekker ego maar zo ben ik nou eenmaal ingesteld)

Ik wacht nu tot ik een terug koppeling gaat krijgen met het schema van de gespreks dagen, we zijn benieuwd:D

Bij de dietist was het even gewoon gezellig, ze vond het geweldig dat ze ronald een keer lachend zag omdat het een goed gesprek was geweest daarzo, ik gaat haar per mail op de hoogte houden met mijn eetpatroon en..ze heeft de link van de website gekregen dus misschien leest ze dit nog wel eens, zou wel leuk zijn.

Ik ben dus vandaag een keer niet tierend, vloekend en scheldend uit de kliniek gewandeld, nee met opgeheven hoofd:D

10 Comments

 1. Nou meid, dat laatste wat je schrijft is gewoon hartstikke mooi!!M
  et opgeheven hoofd! xx

 2. ik ben zo godvergeten trots op je he kut, en moest ook wel lachen want las het en dacht kijk dat trut heeft toch dr zin 😉 maar hou je aan de afspraken nu, gaat naar die gesprekken oke….dikke kus moppie

 3. Goed om te horen meis. Hou deze positiviteit vast. X

 4. Topper! Je kan het (:
  Kus x

 5. hey super meis , eindelijk , je kan het he, dikke kus rachel

 6. Top!!!!!,,, hopelijk gaat dit de goede kant op…

 7. Yeah go for it girl, zie dit als het begin van het einde in de strijd tegen ana, je kan het toppertje xxxx

 8. Fijn dat het zo ook kan ^^

 9. Fijn dat je een ervaringsdeskundige krijgt, ik begrijp helemaal waarom je dat graag wilt. Zet ‘m op!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.