project A

Mijn strijd tegen anorexia

He he…

| 8 Comments

He he eindelijk even rust!!! de bloedwaardes van gister waren redelijk en daarom krijg ik even 2 weken vrij van naalden en artsen!!

Geloof me dat ik voor mij even een luxe!! Natuurlijk moeten we wel dingen in de gaten blijven houden maar gewoon even de rust hebben en geen stress te hoeven voelen van uitslagen 🙂

Heb met mijn arts besproken omdat het ijzer nog niet goed op pijl is dat ik de ijzertabletten 2 x per week maar neem, dit omdat A het kalium daarvan erg daalt en B ik kruip dan weer snachts maar die 2 dagen overleef ik wel.

Ik ga en kan dus even rustig aan mijn vakantie beginnen die vrijdag om 12.00 begint hierzo 😀

8 Comments

 1. Fijn dat er even eindelijk eens goed nieuws te melden is! 😀 Blij voor je/jullie!

 2. Ik zag het gisteren op Facebook al! Super fijn! Enne de suikerwaarde gaat toch ook al de goede kant op? Take care!

 3. Fijn zeg. Even easy going de komende twee weken. Das wel lekker. Veel goed nieuws bij jullie! Lekker. Geniet ervan en take care.

 4. hey, fijn voor je/jullie!!
  Geniet van de tijd met je gezin!
  Pas op jezelf!

 5. Hoi Rachel,
  Ik volg project Anna van de zijlijn. Ik vraag me een aantal dingen af en voel je niet verplicht om daar antwoord op te geven hoor.
  Het lijkt alsof je gewoon eet en er alles aan doet om er bovenop te komen. Alleen je lichaam blijft mager, hoe kan dat? Is dat een mechanisme van je lichaam geworden?
  Heb je niet onwijs veel pijn in je lichaam? En hoe doe je dat met huishouden, kinderen verzorgen en dagjes uit? Ik vraag dat, omdat ik zelf chronische pijn heb en deze dingen mij eigenlijk niet lukken.
  Heb je geen last van psychische klachten, doordat je veel voedingsstoffen mist, maar ook door het constante gevecht?

  Ik hoop dat je je weer beter gaat voelen!

  Groetjes,
  Angelique

  • ik eet wel maar alles wat ik eet en drink ligt er na 5 minuten al weer uit omdat het lichaam het er gewoon uit pompt en niet accepteerd, daarnaast heb ik 24/7 diaree dus loop letterlijk van boven en van onder leeg en ja dan blijf je slank omdat je in feite niks binnen krijgt. en ja ik verga van de pijn en dan hoofdzakelijk snachts, dat is gewoon niet menselijk en kruip letterlijk en figuurlijk door de badkamer heen. ik doe het met het huishouden gewoon nog zoals ik altijd deed voor zover het kan, sta ik goed op doe ik mijn hele huis want hier moet alles schoon zijn en gaat het niet dan doe ik het verdeeld over de dag of manlief doet het na zijn werk. kinderen verzorgen is prio nr 1 hier en dat gaat goed samen met roon maar ook alleen en ja dagjes uit zit er nog niet in want dan trek ik nog niet mits ik de hele dag in een rolstoel zit. ik mis idd voedingsstoffen daarom is mijn bloed ook zo gevaarlijk kwa waardes 😉

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.