project A

Mijn strijd tegen anorexia

Gestopt

| 18 Comments

En voordat ik dit logje verder tiep zeg ik er gewoon alvast bij…hou je die hard commentaar voor je;) ik weet dat het niet goed is maar het kan nu gewoon even niet anders. mocht je het toch nodig vinden om me op me ziel te trappen verwijder ik je comment 😉

 

Oke van de week de knoop moeten doorhakken omdat er in de prive dingen niet helemaal lopen zoals ze moeten lopen op dit moment en nee ik en roon gaan niet scheiden of hebben bonje, nee het is wat anders waar ik het verhaal binnenshuis houd. maar door die prive omstandigheden heb ik moeten stoppen met de LES behandelingen binnen de ursula. Ik heb de ursula uitgelegd hoe of wat en die vertelden mij dan te moeten uitschrijven als er geen vervolg afspraak geplant stond….hmm oke dan schrijf je me maar uit want heb nog geen flauw idee wanneer ik de draad weer kan op pakken. Goed is het niet en dat weet ik donders goed want door alle extra stress trekt de eetstoornis ook de haren uit me kop natuurlijk maar het is nu even niet anders, ik zou het even op eigen krachten samen met roon moeten doen en hey laten we eerlijk zijn, echt verder kwam ik daar niet. Lichamelijk gaat het nog steeds ruk, houd vocht vast en dat doet zeer als de go…ra. En dan de ooh zo fijne onderzoeken die eraan komen op 8 april, maag en darm onderzoeken…pfff word al niet goed als ik eraan denk maar het moet, want de crashes zijn ondragelijk overdag en snachts en voor roon en de meiden ook want mama en of hun partner snachts horen gillen dat ik dood wil is natuurlijk geen pretje. Tuurlijk wil ik niet dood maar de pijn is gewoon af en toe niet meer te houden 🙁 Bloedwaardes waren wel redelijk vorige week, kalium blijft hangen op 3.1 dus daar maken we ons maar even niet druk om. Afgelopen week heb ik het complete uitgebreide bloed onderzoek gehad en dat verliep jammer genoeg niet vlekkeloos en hingen er ineens 2 naalden in me arm omdat er gewoon geen bloed meer uit kwam, nou te bizar voor woorden en te pijnlijk ook kan ik je zeggen en geen gezicht, maar we hebben het gehad en de uitslagen waren niet dramatisch want anders had de mdo art wel aan de bel gehangen. Tot zover de update. Ik ben ondertussen ook weer bezig met een dagje rachel te filmen en dat filmpje heeft nu min of meer een doel hihi, waar ik nu niet over ga vertellen maar dat zien jullie vanzelf 😀 Fijn weekend !!

18 Comments

 1. Pff heftig allemaal weer, gelukkig houd Roontjuh je goed in de gaten! Maar alleen Ursula gaat voorlopig even niet door dat bloedprikken etc gaat via de huisarts neem ik aan?
  Ben heel benieuwd naar je nieuwe filmpje! Wel een opluchting dat jullie niet gaan scheiden hoor hihi had dat ook helemaal niet verwacht 😉
  Blijf je volgen en vertellen dat je een topper bent, zet hem op kanjer!

  • het bloedprikken gaat gewoon via de huisarts daar had de ursula niks mee te maken 😉 en dat blijft ook gewoon doorgaan die controles daar want ik kan niet verder zonder gecontroleerd te worden wekelijks en dank je wel lieffie

 2. Je hebt helemaal niks aan de standaard zinnen : Dat is dom etc… Ik mag toch hopen dat iedereen die mening even lekker voor zich houdt.
  Ik ben nu al reuze trots op je want ondanks dat het steeds zwaarder lijkt te worden, ben je een echte vechter die er nog steeds volledig voor gaat. Je moet, je moet, je moet! En anders kom ik met een Friese klomp achter je aan en sla ik je zo in je smoel!
  Hoppatee Kanjer, je kunt het ! Trots op je! XX

 3. Wijffie ik zal de laatste zijn om je die hard commentaar te geven, want ik kan me niet verplaatsten in het gevecht, wat jij moet voeren.
  Kan alleen zeggen, dat je soms keuzes moet maken en tja dat die dan niet altijd zijn, die je misschien graag zou willen ……. so be it.
  Je gaat immers wel gewoon door met de onderzoeken bij de mdl-arts, dus laat je zien, dat je wel wil vechten.
  Wens je nog steeds veel sterkte, kracht en succes in je onmenselijke strijd en ga ervan uit, dat je die uiteindelijk gaat winnen.
  Een dikke knuff en kus voor jou en voor de rest van je gezinnetje.

 4. i know honey wat er zich afspeelt in huize b maar laat je niet gek maken mop, je bent sterk en toch ook weer niet maar daar kom je jezelf alleen maar mee tegen en dan kan je dat mooie koppie weer bij mekaar rapen om nog harder te knokken, je bewijst al met al die onderzoeken dat je doorvecht mop en je bent niet over een jaar genezen dat weten jij en ik ook wel maar uiteindelijk kom je er samen met je gezin bovenop maar beloof me wel niet meer die dingen te gillen snachts goed 😉

 5. Jee heftig hoor, gelukkig heb je een pracht gezin die er voor je is… Ik hoop dat alles een beetje beter gaat lopen daar, en dat je het straks gewoon weer kan oppakken de behandelingen daar. Ooit moet het zonnetje toch ook voor jouw gaan schijnen, Heel veel sterkte, en vreselijk dat je zoveel pijn moet leiden. Knuffel je verdiend het.

 6. Kan het niet laten, maar ben toch wel erg nieuwsgierig met wat de reden is dat je ermee stopt daar. Aard van ‘t beestje denk ik (van mij he, niet van jou). Lieve schat, geef niet op. Als er iemand een vechter is, ben jij het wel!!! Hele dikke knuffelkus.

 7. Sjees wat ben jij sterk zeg!
  Ik denk elke dag wel aan je hoe zwaar dit moet zijn.
  Het gaat nu ff zwaar klote maar ik weet en voel dat er een dag aankomt dat je er op terug kijkt en je leven met alleen maar ups gaar lijden.

  Hou vol rach

 8. Sjees wat ben jij sterk!

  Ik denk elke dag wel even aan je, ik weet en voel dat er een periode aankomt met allen maar ups.

  Rach hou vol je kan het.

 9. Je moet gewoon je eigen gevoel volgen en hopelijk geef je het niet op !!
  Ik heb in ieder geval enorme bewondering voor je , hou vol meid !!!

 10. Holy F***K…. Hoe veel kan een mens aan… 🙁 Heel veel sterkte wijffie! Big hug! :-*

 11. Wat vervelend! Maar soms gaat prive/thuis gewoon echt even voor! Je gevoel volgen is het allerbelangrijkste!

  Ik vind het ook zo ontzettend klote voor je dat je zo veel pijn blijft houden en niemand er iets aan kan doen. Ik kan me niet voorstellen wat het is, ik weet alleen hoe veel pijn ik soms heb als ik per ongeluk melk binnen krijg zonder medicijnen te nemen ervoor en als ik dat iedere dag zou moeten verdragen zou ik al gek worden..terwijl dat waarschijnlijk nog geen tiende is van wat jij voelt.

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

 12. Sterkte…dat wil ik je toewensen maar sterk vind ik je al. Dat je bij ursula niet erg veel opschoot….dat idee kreeg ik wel. Wat dan wel??? Ik weet het niet. Ik hoop dat er iets uitkomt bij de mld arts.
  En verder geen commentaar. Moedig dat je toch je verhaal vertelt.
  Nelly

 13. Ik lees dit en denk dan hoe zou iemand hier commentaar op kunnen hebben? Ik weet te weinig van je gezin natuurlijk maar wat ik op social media en hier lees is zo pijnlijk en mensonterend dat ik alleen maar diep respect kan hebben voor vrouw als jij! Je gezin op 1ste plaats..voor je meiden een normaal leven proberen te bieden en hun aandacht en liefde geven en leuke dingen doen zoals bv hun nagels, laten koken, bakken etc… en dan nu voor je man kiezen….dat is gewoon kracht en doorzettingsvermogen bezitten RESPECT…. echt … je bent een knokker en als dit besluit voor jou en je gezin goed is dan heeft een ander daar niks mee te maken…. knuffel

Geef een reactie

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.