project A

Mijn strijd tegen anorexia

En we gingen weer…

| 10 Comments

En we gingen weer op gesprek vandaag bij mijn hoofdbehandelaar van de eetstoorniskliniek de #ursula. Het gesprek begon zoals elke gesprek daar begint “en hoe gaat het nu” ja uuuh kut, simpel. Wat zijn de doelen die je wil bereiken (ofdat ze standaard in ze boekje staan die vragen) ja nou uhh beter worden misschien. Zo ging het eigenlijk heen en weer. Ook over de voeding gehad en toen brak me klomp, dan merk je ook gelijk dat ze niks weten of delen met mekaar. “is het een mogelijkheid dat je via de huisarts aan de nutri drank kan gaan?” 😐 wtf 😐 uuh ik drink die dingen al anderhalf jaar vriend en daar is de dietiste hier ook van op de hoogte!! pffff moed zakte al weer in me schoenen maar dat snap je zelf ook wel.

Anyway dat ik nog rondloop is een wonder, mensen die er minder slecht aan toe zijn worden al opgenomen….tja ik sta daar niet achter dus skip dat verhaal maar. Dat ik een mega risico neem weet ik ook wel. Ook bleef hij hameren op het feit dat hij of hun denken dat roon nergens van af weet :s ja hallo zeg, roon weet wanneer ik eet schijt en spuug, echt waar, bel hem maar op kan hij je nog de tijdstippen doorgeven ook….

Je snapt dat ik daar steeds verder weg zakte en naar de klok keek zo van ..zijn we klaar?

Wat gaan we doen,nou weer terug naar het LES traject met N. Met N heb ik dan een op een gesprekken en die bevielen me heel goed en haalde daar ook tips uit en deed mijn opdrachten en werd daar rustiger door. We gaan de gesprekken inplannen voor de komende 5 weken en dan hopen dat ik er baat bij heb.
Hij drukte me wel op me hart dat het een lang proces gaat worden, ja daar was ik me wel van bewust, ik ben volgend jaar rond deze tijd ook niet genezen maar hoop dan wel verbetering te zien!!

Vanmorgen ook even bloed wezen prikken omdat mijn kalium van de week weer zo laag was en de rest ook niet top en het kalium was maar een puntje gestegen, klote dus maar ik laat me weekend er niet door vergallen en slik extra kalium erbij weer.

Rest mij jullie alleen nog een fijn weekend te wensen πŸ˜‰

10 Comments

  1. Dat LES project is dan wel iets om positief mee aan de slag te gaan toch? Hoop dat je baat hebt bij de gesprekken komende 5 weken en dat het vanaf daar bergopwaarts gaat want dat is je zo gegund! Heel veel succes!

  2. wat een giller he rach, alles loopt werkelijk langs mekaar heen daarzo πŸ™ wisten ze wel dat je al 2 jaar in het patienten bestand stond of niet hahahah, eikels. je geeft zelf aan de gesprekken fijn te vinden met N en hoop dan ook dat je de draad weer kan oppakken met hem en in ieder geval een stap vooruit doet ipv achteruit πŸ˜‰ je kan niet veel verder meer achteruit lieverd en ik wil nog heel heel lang van je kunnen genieten <3

  3. sprakeloos over hun doen en laten weer maar dat weten we nu wel he hoe ze daar te werk gaan. goed dat je het LES project weer gaat oppakken, en je schouders er weer onder gaat zetten

  4. Jullie ook een fijn weekend meis, en een knuffel.

  5. Ik ga geen heel verhaal typen. Ik wil je gewoon een hele dikke warme knuffel geven! Wat ben jij een topwijf! Dikke kus, Renee. (Renaeve @insta)

  6. Pff klootzakken daar. Lekkerecomminicatie.. He maar reets waarom vraag je geen nutridrink aan goossens. Whahaha grapje…. Fijn weekend

  7. Wat een idioten bij Ursula. En dat noemen zich hulpverleners. Schandalig.
    Dikke knuffel voor jou mop. LES gesprekken klinken veel positiever <3

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.