project A

Mijn strijd tegen anorexia

Een update!

| 4 Comments

Hey!! Ik had op de facebookpage van project-a aangegeven een vlogje te maken met een update maar het is hier zo even voor de kerstdagen een gekkenhuis dus ik doe het even in een blogpost πŸ˜‰

Ik kreeg weer zoveel lieve mailtjes en berichten met de vraag hoe het nou met mij gaat. Nou het gaat goed, voor zover ik het goed kan noemen want in feiten is er niks veranderd maar huppel ik weer gewoon rond. Ik had 8 weken geleden niet gedacht dat ik ooit nog normaal zou kunnen lopen na het breken van mijn heup maar dat is gelukkig wel zo en daar ben ik ook heel erg dankbaar voor!!

Kwa bloedwaardes en andere somatische dingen kan ik dus geen echte update geven omdat, nogmaals, alles gewoon nog hetzelfde is. Ik spreek mijn huisarts eens in de 2 weken en eerlijk gezegd vind ik dat voor nu wel prima. De hele poppenkast en circus die er op mijn lijf word toegepast was ik al zat en ja dat is nog steeds zo. Dat zal ook niet snel veranderen denk ik. Ik ben ook niet meer constant bezig met dat ik zo ziek ben…..nee, ik gedraag mij sinds mijn ziekenhuis drama als een moeder die van hot naar her vliegt om dingen te regelen.

De crashes zijn er ook nog steeds. Mensen vroegen daar veel naar omdat ik niet veel meer snachts een insta foto of wat dan ook erovere plaats. Nee daar ben ik mee gaan minderen en ook dat bevalt mij prima ;). De aandacht aan project-a is gewoon ook minder en dat heeft ook te maken met het feit dat ik mij meer focus op onze andere site lafamiliab. Ik vlog en maak steeds meer artikelen aan en daar gaat ook een hoop tijd in zitten maar wel super leuk en daar heb ik ook mijn afleiding van :D. De meiden bloggen en ik heb en 2 vaste blogsters erbij dus dikke pret op de site daar. En in mijn vlogs laat ik ook genoeg zien en vertel ik ook als er wat medisch is dus ja om het dan dubbel op te doen vind ik dan weer zonde en hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

Ook heb ik gemerkt dat sommige van mijn lezers/volgers…en ja dit klinkt heel naar maar het is waar en dat doet mij verdriet kan ik je vertellen,Β  sommige zuigen dus hun anorexia energie uit mijn leven…snap je mij een beetje? In mijn voetsporen te kunnen stappen, dingen bereiken om zelf meer af te vallen. Nou sorry maar daar is project-a niet voor!!! Project-a is een kijkje in mijn leventje en niet de bedoeling om mijn leventje over te nemen omdat de personen zelf een uhhh kronkel in hun koppie hebben ;). Ik wil mensen dingen laten zien en als ik kan wil helpen ze op het rechte pad te krijgen en juist niet op de verkeerde!!!

Dus dat.

Anyway, de kerst komt er aan mensen en zo ook mijn trouwe lezers weten dat ik daar niet op zit te wachten vanwege mijn mams die de 24e al weer 19 jaar dit jaar overleed. Maar wij vieren wel gewoon kerst!! Maar het brengt wel stress met zich mee weer en ik hoop gewoon dat ik door alle drukte die stress een beetje kan ontlopen πŸ˜‰

Rest mij nog 1 ding….. en dat is jullie een hele fijne kerst toe te wensen!! En ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve berichtjes weer met de vraag hoe het met mij gaat!!

Deze foto is al weer een paar weken oud hihh, maar vond hem zo leuk om even met jullie te delen ;). Willen jullie toch meer op de hoogte blijven als er hier niets word geplaatst dan nodig ik je uit om ook op onze andere site af en toe te kijken als je dat leuk vind en voor onze vlogs, die trouwens ook op de site gedeeld worden, kunnen jullie natuurlijk ook op ons youtube kanaal spieken πŸ˜€

Fijne feestdagen lieverds <3

4 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.