project A

Mijn strijd tegen anorexia

De eigenwijs

| 2 Comments

Morgen weer op naar ursula, ik doe mee met de starters groep maar sla voedingsmanagement over, je moet je dagboek doornemen met wat je gegeten hebt…ik heb daar halverwege de week al mee gestopt, zinloos, eten en het eruit gooien vind ik niet leuk om op te schrijven.
Vorige week 2 keer bloed moeten laten prikken ivm dalende kalium. Kalium zit op 3.1 en dat is niet goed, 3.0 moet ik naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje omdat ik dan hartritme stoornis heb, hoe fuckt up is ana he bedenk je je dan. Vanmrogen weer mijn checkup gehad bij de dok en stront aan de knikker, hartslag niet goed, bloeddruk niet goed bla bla bla, en ja dan over het eten he, eten is doodgaan word je dan eigenlijk ingeprent, volledige nutri voeding…ja dat was me toen ook verteld maar ik heb toen hun ook verteld dat ik werkelijk verga van de honger!!! en ja ik kook en ja ik eet me dingen en ja ik gooi het eruit, maar dat moeten we gaan afschaffen omdat me maag het niet meer aankan. kleinere porties proberen? ja uh zeg dat tegen iemand die het idee heeft al 4 maanden op een onbewoond eiland heeft gezeten zonder voedsel want zo voel ik me. Toen ik dat allemaal weer te horen kreeg vanmorgen ben ik gebroken in de auto met de meiden erbij want die waren vrij vandaag, en ik heb ze al snikkend gevraagd wat ze nog een keer met mama het liefst willen eten..PANNEKOEKEN!! werd er geroepen, gelukkig heb ik daar al weken trek in maar durfde het niet aan omdat het meel een bal word en ik daar in kan stikken. Op naar de super, spullen halen en naar huis om pannekoeken te bakken met de meiden en zoals rashel dat zei ” lekker smullen mam” en we hebben gesmult, met alle gevolgen van dien maar had er alles voor over om even met me schatjes nog even te genieten. Morgen staat er macaroni op het menu voor het gezin, ik probeer dan 4 stukjes van de penne en dan klaar en dan daarna gaan we weer aan een flesje, samen eten met ze gaat ook niet want dan is de verleiding alleen nog maar groter om toch een bord te pakken en mee te eten al zal roon dat niet toelaten maar dan komt de bitch naar boven en is het hel aan tafel dus dat doen we ook maar niet meer 😉

Nu is het bedtijd, nou ja dat was het al een tijdje want ikke is moe, net nog even een slokje van een flesje genomen wat al aan het draaien is maar het moet erin blijven!!!!

2 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.