project A

Mijn strijd tegen anorexia

Ben er nog hoor

| 4 Comments

Hebben we nieuws ? nee eigenlijk niet. Ik strubbel door de dagen heen om het zo maar te zeggen en ik heb in totaal een week redelijk geslapen maar de afgelopen dagen is het weer bal en dweilen met de kraan open. Dan kreeg ik ook even de griep vorige week en dat is geen pretje met dit lichaam en astma hebbende. Kalium was wel weer naar 3.1 maar dan zijn de andere waardes weer omlaag.

De meiden hebben een week herfst vakantie en we hebben er het beste van gemaakt, ging toch shoppen met ze hihih en ze hadden leuke afspraken en activiteiten dus die hebben zich prima vermaakt.

Ben moe, gewoon heel moe en had afgelopen nacht een nacht weer…..hoe kan het he vraag ik mij af, hoe kan je als je al al je eten eruit gegooit hebt zowel van boven als van onder, snachts wakker worden en rechtstreeks met je koppie in de emmer de belanden die standaard naast mijn bed staat….en je dan alsnog leeg gooien en daarna moeten rennen naar de wc omdat er daar dan ook het een en ander uit loopt…. hoe kan het……

Aanstaande maandag zit ik weer bij de ursula, plan de campagne nummer 2 opstellen voor een poging tot sonde inbrengen. Zowel hun als ik willen niet weer dat het gebeurd dat er een mis communicatie is en dat ik dan echt zegd, dikke doei en de tering. Het moet gewoon allemaal volgens planning gaan lopen.

Ben ik bang? nee totaal niet, ben alleen nogmaals moe en kan heel weinig hebben. Haal mijn kracht nog uit mijn gezin en de dingen die nog kan doen en ook dat neemt met de dag af. Moest net de trap op…pffff mijn god wat een drama is dat zeg, ik moet mezelf maar naar boven trekken of een kind moet me aan me skinny kontje naar boven duwen….WTF!!!

Maar goed ik geniet, hoe raar dat ook is nog elke minuut van alles 😉

De vakantie zit er hier op en maandag sta ik er weer alleen voor,  maar ik ga die tijd weer besteden om een hoop uit te rusten 😉

Fijn weekend!

4 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.