project A

Mijn strijd tegen anorexia

Back on track …of….

| 9 Comments

back on trackBack on track of compleet door gedraaid? Tja je kan het van beide kanten bekijken. Hoop zullen nu achter hun scherm zitten en denken WTF is die mongool nou weer van plan hahah, begrijpelijk. Maar bekijk het eens van de andere kant…. futloos, energie van een slak, en spieren die uhhh niks aan kunnen omdat ze stil staan. Een gezond mens moet bewegen en ja ja ja ik ben niet helemaal gezond maar dat kan ook te maken hebben met te weinig beweging :). Dit is niet een bevlieging van een dag hoor, dit is al gaan branden ergens in september vorig jaar. Maar dit soort plannen moet ik voorbereiden voor mijzelf, kijken wat haalbaar is en natuurlijk de vraag aan mij zelf stellen of het wel zo verstandig is met in je achterhoofd wetende dat ik door kan draaien hierin weer. Tja lastig maar ik moet een keer de knoop doorhakken, of als een zoutzak op de bank blijven zitten of actief te worden…..actief worden!! Dat begon vorige week met een wandeling hier de berg op, ik moest gewoon weten of ik het zou halen…en ja ja ik heb het gehaald!! Tuurlijk moest ik bijna aan het zuurstof maar dat komt ook omdat ik gewoon stil heb gestaan!! Kwestie van opbouwen, en daar neem ik de tijd voor. En nee ik gaat niet weer mijn zolder vol zetten met fitness apparatuur zoals voorheen, nee buiten, goed voor me longen en buiten voel ik mij beter dan binnen.

Plan de campagne dus voor 2014! en ja ik zal weer heel wat commentaar krijgen dat ik stom bezig ben bla bla bla, maar je kan je ook in mij verdiepen of eens denken hoe het is alleen maar tussen 4 muren opgesloten te moeten zitten ๐Ÿ˜‰

Voeding…tja dat is mijn grootste probleem, om te bewegen heb je energie nodig via voeding en dat moet ik nog gaan uitvogelen hoe we dat kunnen gaan doen, zolang ik niks binnen houd is het energie level 0,0 maar ik ga de uitdaging toch aan.

Motivatie? ja mijn gezin!! waarom? nou na ons laatste bezoekje aan scheveningen waar ik de pier op wilde en naar het einde wilde lopen en niet redde, had ik goed de pest erover in, zo ook mijn kids. Ik wil over 2 maanden dat puntje van de pier halen!! #wishmeluck

9 Comments

 1. Topper! Dat ga je redden!

 2. Succes schat en nee geen commentaar. Want de beste stuurlui staan aan wal. Je hebt er goed over na gedacht. Dus zet hem op!!

 3. Het klinkt mij heel logisch in de oren. Misschien kickstart je hiermee dat lijf wel weer, wie weet. Zolang je maar goed op jezelf blijft letten en niet sneller wil dan dat je nu aan kunt

  Succes dame, over 2 maanden wandel je fluitend die pier af ๐Ÿ˜‰

 4. Zet ‘m op Rach!!! Hoop van harte dat het je lukken gaat mop!!! Go for it!!! :-*

 5. Zet hem op kanjer!! Je kan het !!!!

 6. Ik ben het niet eens met de mensen die constant alleen maar met jouw destructieve gedachten meewuiven. Je balanceert op het randje van de dood, op een gegeven moment heeft je lijf hier geen energie meer voor rach en kan het elk moment over en uit zijn. Ik heb genoeg mensen gezien in jouw positie, inclusief mezelf, dus ik weet waar ik over praat.

  En ik weet dat je dit soort reacties haat maar ik ga niet meer mee in je gedachten, laat je desnoods opnemen of aan een sonde brengen zodat je wat normaal voedsel binnenkrijgt. Tuurlijk is het ook een deel je lichaam dat het eten afstaat maar er zijn nog genoeg opties te verzinnen om dat weer goed te krijgen (ookal ben jij het hier niet mee eens en zie ik je nu visueel 10 meter de lucht inschieten uit boosheid) maar echt, ik snap je wel en dit is helemaal niet aanvallend bedoeld. in tegendeel juist, so don’t blame me.

  Je hebt twee prachtige kinderen en een lieve man die je steunen tot je letterlijk en figuurlijk een ons weegt. Ik weet dat je je best doet maar verander ook voor hun, je hoort je kinderen te ontzorgen en niet de zorg met zich mee te laten brengen dat ze elke dag hun moeder in dit gevecht zien. (ik weet dat ze niets tekort komen, i know rach)

  • boos word ik niet meer om reacties ๐Ÿ˜‰ waarom niet omdat men niet weet hoe ik eraan toe ben, ja weten ze wel maar niet alles en het is niet meer rach vs san nee rach vs haar lichaam. smoesjes heb ik niet en mss in jou ogen wel omdat je het meegemaakt hebt…. jij bent niet mij ;-). opnemen is zinloos omdat ze nu niks kunnen doen.
   het is hier 24/7 Een strijd maar ook een gezin die nu weer redelijk functioneert, tuurlijk mama is ziek maar dat houd niet in dat we met ze alle jankend in een hoekkie gaan zitten, nee leven en genieten van alles en wachten tot ze me wel wat kunnen geven tegen de pijn en het spugen

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.