project A

Mijn strijd tegen anorexia

11 juli 2018
by rachel
0 comments

Update verwerkt in vlog

Hey hallo!!

Ja its alive!! En ja ik zal een update maken voor project-a en dat heeft gewoon even op zich moeten wachten, sorry πŸ˜‰

Ik heb de update verwerkt in onze laatste vlog en daarom plaats ik de link ervan hier. Ik leg ook uit in de update waarom ik niet veel update.
Wel super lief van jullie dat je er steeds naar vragen πŸ™‚

Door op de foto te klikken komen jullie bij de vlog πŸ˜‰

Mochten er nog vragen zijn…..you know, stel ze gerust πŸ˜‰

19 juni 2018
by rachel
0 comments

Binnenkort….

Hey!!

Binnen kort, deze week zelfs al zal ik toch weer een update gaan geven hier op project-a! Ik heb zoveel mailtjes gehad met de vraag of ik een update wilden gaan geven, zelfs onder de vlogs. Super lief dus ja er komt een update!!

19 december 2017
by rachel
4 Comments

Een update!

Hey!! Ik had op de facebookpage van project-a aangegeven een vlogje te maken met een update maar het is hier zo even voor de kerstdagen een gekkenhuis dus ik doe het even in een blogpost πŸ˜‰

Ik kreeg weer zoveel lieve mailtjes en berichten met de vraag hoe het nou met mij gaat. Nou het gaat goed, voor zover ik het goed kan noemen want in feiten is er niks veranderd maar huppel ik weer gewoon rond. Ik had 8 weken geleden niet gedacht dat ik ooit nog normaal zou kunnen lopen na het breken van mijn heup maar dat is gelukkig wel zo en daar ben ik ook heel erg dankbaar voor!!

Kwa bloedwaardes en andere somatische dingen kan ik dus geen echte update geven omdat, nogmaals, alles gewoon nog hetzelfde is. Ik spreek mijn huisarts eens in de 2 weken en eerlijk gezegd vind ik dat voor nu wel prima. De hele poppenkast en circus die er op mijn lijf word toegepast was ik al zat en ja dat is nog steeds zo. Dat zal ook niet snel veranderen denk ik. Ik ben ook niet meer constant bezig met dat ik zo ziek ben…..nee, ik gedraag mij sinds mijn ziekenhuis drama als een moeder die van hot naar her vliegt om dingen te regelen.

De crashes zijn er ook nog steeds. Mensen vroegen daar veel naar omdat ik niet veel meer snachts een insta foto of wat dan ook erovere plaats. Nee daar ben ik mee gaan minderen en ook dat bevalt mij prima ;). De aandacht aan project-a is gewoon ook minder en dat heeft ook te maken met het feit dat ik mij meer focus op onze andere site lafamiliab. Ik vlog en maak steeds meer artikelen aan en daar gaat ook een hoop tijd in zitten maar wel super leuk en daar heb ik ook mijn afleiding van :D. De meiden bloggen en ik heb en 2 vaste blogsters erbij dus dikke pret op de site daar. En in mijn vlogs laat ik ook genoeg zien en vertel ik ook als er wat medisch is dus ja om het dan dubbel op te doen vind ik dan weer zonde en hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

Ook heb ik gemerkt dat sommige van mijn lezers/volgers…en ja dit klinkt heel naar maar het is waar en dat doet mij verdriet kan ik je vertellen,Β  sommige zuigen dus hun anorexia energie uit mijn leven…snap je mij een beetje? In mijn voetsporen te kunnen stappen, dingen bereiken om zelf meer af te vallen. Nou sorry maar daar is project-a niet voor!!! Project-a is een kijkje in mijn leventje en niet de bedoeling om mijn leventje over te nemen omdat de personen zelf een uhhh kronkel in hun koppie hebben ;). Ik wil mensen dingen laten zien en als ik kan wil helpen ze op het rechte pad te krijgen en juist niet op de verkeerde!!!

Dus dat.

Anyway, de kerst komt er aan mensen en zo ook mijn trouwe lezers weten dat ik daar niet op zit te wachten vanwege mijn mams die de 24e al weer 19 jaar dit jaar overleed. Maar wij vieren wel gewoon kerst!! Maar het brengt wel stress met zich mee weer en ik hoop gewoon dat ik door alle drukte die stress een beetje kan ontlopen πŸ˜‰

Rest mij nog 1 ding….. en dat is jullie een hele fijne kerst toe te wensen!! En ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve berichtjes weer met de vraag hoe het met mij gaat!!

Deze foto is al weer een paar weken oud hihh, maar vond hem zo leuk om even met jullie te delen ;). Willen jullie toch meer op de hoogte blijven als er hier niets word geplaatst dan nodig ik je uit om ook op onze andere site af en toe te kijken als je dat leuk vind en voor onze vlogs, die trouwens ook op de site gedeeld worden, kunnen jullie natuurlijk ook op ons youtube kanaal spieken πŸ˜€

Fijne feestdagen lieverds <3

4 november 2017
by rachel
13 Comments

Onbegrip & haat

Ik kan de titel eigenlijk niet anders verzinnen.

De afgelopen weken is er een hoop gebeurd. Wat ook op Social media gedeeld werd. Dan heb ik het over het ziekenhuis en mijn heup, het interview met vrouw.nl, en mijn eigen updates die ik plaatste.

En dan, dan plaats je wat, iets gewoon over jezelf, geen kwetsende of boze dingen naar andere…. en dan krijg je mij een party haat comments zeg… wauw!!

Nou hoor ik er al gelijk een paar zeggen β€œ ja maar dat weet je als je wat op het net plaatst” ja okΓ© dat weet ik, maar waarom moet iemand mij voor vuil uitmaken als ik zeg een foto plaats van mijn hechting???

Ik snap nu best hoe β€œdikke” mensen zich voelen. Die worden ook zomaar uitgekafferd omdat ze een plus size zijn…. waarom dan? Dik is niet goed , dun is niet goed…. zijn de mierenneukers die haat en onbegrip zaaien zo perfect dan? Dat vraag ik mij wel eens af. Wat een echte profiel foto hebben ze niet en dat zet je toch aan het denken danπŸ˜‰

Ik word werkelijk steeds misselijker op het net!! En het is niet alleen bij mij maar ook bij β€œgrotere” bloggers, die gewoon zo even afgezeken worden om niks gewoon ! Jaloezie?

Nogmaals ik kan er met mijn pet niet bij en snap niet hoe de brains van sommige mensen werken….

Leef en laat leven en laat elkaar in hun waarde ;). En als je iemand niet kent, niet gelijk met het vingertje klaar staan of een negatief iets voor de voeten gooien want zeg nou zelf…word je er zelf gelukkig van? Kick je erop om vanachter je scherm iemand onder uit te halen? Hoop het niet en als het wel zo is zou ik hulp gaan zoeken.

Maar natuurlijk zijn ook er ook positieve comments mensen, laten we deze blogpost niet geheel in zijn negatief plaatsen :). De positieve comments zijn fijn en sommige zelfs nuttig kwa tips πŸ˜‰

7 september 2017
by rachel
1 Comment

Voor nu…

Goedenavond!!
even een update na geprek arts net. wat jullie al een beetje wisten word net keihard bevestigd en ja dat komt alsnog hard aan ja. ook bij deze grote haagse smoel. Kalium was wel gestegen maar de rest van de bloedwaardes zijn gevaarlijk πŸ™ de breuk in mijn enkel komt omdat mijn kalk voorraad op is en ja botjes worden broos en gaan breken dus ik takel niet alleen op waardes af maar ook op mijn skelet nu. reserves zijn op, gewoon op, dus ja ….volgende week een meeting met arts die ondertussen al contact heeft met de internist en dan kijken wat we nu gaan doen, want zo doorgaan is geen gourmett met de kerst voor deze meid maar een grasmatje….
Ik ga geen vragen beantwoorden, ik zet dit even ter info neer omdat jullie graag willen weten hoe het ervoor staat πŸ˜‰