project A

Mijn strijd tegen anorexia

4 november 2017
by rachel
13 Comments

Onbegrip & haat

Ik kan de titel eigenlijk niet anders verzinnen.

De afgelopen weken is er een hoop gebeurd. Wat ook op Social media gedeeld werd. Dan heb ik het over het ziekenhuis en mijn heup, het interview met vrouw.nl, en mijn eigen updates die ik plaatste.

En dan, dan plaats je wat, iets gewoon over jezelf, geen kwetsende of boze dingen naar andere…. en dan krijg je mij een party haat comments zeg… wauw!!

Nou hoor ik er al gelijk een paar zeggen “ ja maar dat weet je als je wat op het net plaatst” ja oké dat weet ik, maar waarom moet iemand mij voor vuil uitmaken als ik zeg een foto plaats van mijn hechting???

Ik snap nu best hoe “dikke” mensen zich voelen. Die worden ook zomaar uitgekafferd omdat ze een plus size zijn…. waarom dan? Dik is niet goed , dun is niet goed…. zijn de mierenneukers die haat en onbegrip zaaien zo perfect dan? Dat vraag ik mij wel eens af. Wat een echte profiel foto hebben ze niet en dat zet je toch aan het denken dan😉

Ik word werkelijk steeds misselijker op het net!! En het is niet alleen bij mij maar ook bij “grotere” bloggers, die gewoon zo even afgezeken worden om niks gewoon ! Jaloezie?

Nogmaals ik kan er met mijn pet niet bij en snap niet hoe de brains van sommige mensen werken….

Leef en laat leven en laat elkaar in hun waarde ;). En als je iemand niet kent, niet gelijk met het vingertje klaar staan of een negatief iets voor de voeten gooien want zeg nou zelf…word je er zelf gelukkig van? Kick je erop om vanachter je scherm iemand onder uit te halen? Hoop het niet en als het wel zo is zou ik hulp gaan zoeken.

Maar natuurlijk zijn ook er ook positieve comments mensen, laten we deze blogpost niet geheel in zijn negatief plaatsen :). De positieve comments zijn fijn en sommige zelfs nuttig kwa tips 😉

7 september 2017
by rachel
1 Comment

Voor nu…

Goedenavond!!
even een update na geprek arts net. wat jullie al een beetje wisten word net keihard bevestigd en ja dat komt alsnog hard aan ja. ook bij deze grote haagse smoel. Kalium was wel gestegen maar de rest van de bloedwaardes zijn gevaarlijk 🙁 de breuk in mijn enkel komt omdat mijn kalk voorraad op is en ja botjes worden broos en gaan breken dus ik takel niet alleen op waardes af maar ook op mijn skelet nu. reserves zijn op, gewoon op, dus ja ….volgende week een meeting met arts die ondertussen al contact heeft met de internist en dan kijken wat we nu gaan doen, want zo doorgaan is geen gourmett met de kerst voor deze meid maar een grasmatje….
Ik ga geen vragen beantwoorden, ik zet dit even ter info neer omdat jullie graag willen weten hoe het ervoor staat 😉

16 mei 2017
by rachel
1 Comment

Elke week….

Na lang nadenken heb ik toch besloten vanmiddag om wekelijks een update te geven hierzo. Ik geef altijd wel updates in mijn weekend vlogs maar wil het dan hier wat uitgebreider gaan doen. Of het in vlog vorm of blogpost is dat weet ik nog niet. Mijn vraag aan jullie is wat zouden jullie fijner vinden? Een blogpost of een update vlog?